Radie: Av
Radie:
km Sök i närheten
Sök

Golfpaket Best Western Plus Jula Hotell & Konferens

Golfpaket Best Western Plus Jula Hotell & Konferens

Välkommen till Best Western Plus Jula Hotell & Konferens!

Ett besök hos Jula Hotell & Konferens erbjuder ett välkommet avbrott i vardagen. Med närheten till mängder av olika aktiviteter runt om i Skara finns det något för alla. Missa inte att besöka hotellets unika konstsamling med bl.a. Sveriges största privata Anders Zorn-samling. Bo bekvämt hos oss i våra moderna Zorn-inspirerade hotellrum och avnjut en lång frukost från vår läckra frukostbuffé. Vår unika Zorn-meny och mycket mer serveras i restaurangen från kl 18.00.

Våra golfpaket

Golfpaket Billingens GK
Billingens Golfklubb – när golf är som bäst!
För Er som vill spela på en vacker bana tillsammans med trevliga människor i en lugn miljö.
Lägg därtill ingen trängsel samt normalt korta rondtider, vad kan man mer begära?
Mer information om golfpaketet

Golfpaket Lundsbrunn GK
Många har överraskats av banans skönhet och höga kvalitet, där omsorgsfull skötsel och långsiktigt utvecklingsarbete har skapat en högklassig anläggning. Golfbanan omnämns som parkbana, men erbjuder en stor variation av naturupplevelser. Här finns allt från öppna landskap, träddungar, skog och raviner till vattendammar och mindre sjöar.
Mer information om golfpaketet

Golfpaket Vara Bjertorp GK
Vara-Bjertorp GK är belägen mitt på Västgötaslätten. Det är en mycket välskött och flack bana som ligger i direkt anslutning till Bjertorp Slott. Att den är flack gör den definitivt inte lättspelad. Här får alla typer av spelare en ordentlig utmaning oberoende av handikapp
Mer information om golfpaketet

Galleri

Hemsida