Radie: Av
Radie:
km Sök i närheten
Sök

Golfpaket.se

Golfpaket.se är sökmotorn online sedan 2003 för hotell med golfpaket, boende nära golfbana och golfresor utomlands.
Vi är sedan flera år tillbaka en av de ledande söktjänster online för golfpaket i Sverige.

Ny hemsida – december 2016!

Nu har vi uppdaterat golfpaket.se med helt ny hemsida som precis som Golfguiden Online och golfreseguiden.se är responsiv -vilket innebär att sidan fungerar lika bra på dator, mobil som läsplatta.

Golfpaket.se har nu också mer innehåll och särskild avdelning för Information & erbjudande direkt från hotell i Sverige!

Med nya golfpaket.se kan du välja mellan att söka direkt i sökmenyn på kategori och/ eller region. Du kan välja att fritextsöka i fältet ”Sök nyckelord” på t.e.x ”ort” eller ”golfklubb”. Ex. väljer du ”Abbekås Golfklubb” så listas både golfklubben + de hotell som har samarbete med Abbekås golfklubb.

Du kan även ”browsa” på kategorier som t.e.x ”golfpaket skåne” – då ser du hotell och golfklubbar som medverkar med mer information i bildspel. Du kan också på ett enkelt sätt välja ”se alla golfpaket” då listas alla golfpaket i den region du är inne och tittar på.

Vi som ligger bakom golfpaket.se har även GolfguidenOnline.se och golfreseguiden.se som vi brukar säga är systersiter.

Golfguiden Online

Redan från start hade vi en kart/guide tjänst på golfpaket.se – GolfGuiden.
2015 uppdaterades GolfGuiden till att bli en guide för hela Skandinavien med möjlighet att söka på alla golfklubbar i hela Skandinavien. Man kan även söka på boende nära golfbana. På Golfguiden Online finns även -Mer Golf- med information och snabblänkar till golfnyheter, golftourer med resultat, golftävlingar, m.m. Sommaren 2016 uppdaterade vi pånytt Golfguiden med ny hemsida med mer innehåll och tjänster. Nu finns även Golfmarknaden med information & erbjudande från golfklubbar, golfinstruktörer mfl.

www.golfguidenonline.se

Golfreseguiden.se

I vårt arbete med golfsiter för Sverige och Skandinavien har vi även sett att det behövs en guide för golfresor utomlands där man på ett enkelt sätt kan få tips om golfresmål och golfklubbar runt om i världen och inte minst att man på ett enkelt sätt kan söka golfresor.

Med golfreseguiden.se har vi tagit fram en kombinerad golfreseguide och sökmotor för golfresor utomlands.
På golfreseguiden.se kan du direkt söka på t.e.x ett land för att se vilka resebolag som har golfresor till valt land.

Här finns även möjlighet att få tips om både golfresmål och golfklubbar runt om i världen.

www.golfreseguiden.se