Golfpaket Friiberghs Herrgård

Golfpaket Friiberghs Herrgård

Storslagen golf med en skön herrgårdsvistelse

På Friibergh kan man kombinera golfspel med våra olika boendepaket. Vi samarbetar med flera närliggande golfbanor och nedan kan du läsa om några.

Golfklubbar

Friiberghs Golfklubb har 18 hål och är en härlig utmaning för alla golfintresserade. Många av hålen har en underbar utsikt över Mälaren och banan klassas redan som en av de bättre i Uppland. Golfbanan ligger i direkt anslutning till Herrgården.

Bro-Bålsta Golfklubb, en golfbana med klassisk design och internationella dimensioner. Denna bana är en hyllning till de klassiska golfbanorna på de brittiska öarna, anpassad till det nordiska klimatet. Banan ligger i det vackra mälarlandskapet dryga halvtimmen nordväst om Stockholm.

Bro Hof Slott Golf Club, en golfbana i världsklass, designad av Robert Trent Jones Jr., en av världens främsta golfbanedesigners. Banan ligger sagolikt vackert i ett gammalt kulturlandskap, direkt vid Mälaren, krönt av  Bro Hof Slott. Varenda detalj har putsats till fulländning och deras honnörsord är kvalitet och hög tillgänglighet.

Mer information och kontaktuppgifter klicka här

Galleri

Sök på information