Radie: Av
Radie:
km Sök i närheten där du befinner dig!
Sök

Golfpaket IKEA Hotell

Golfpaket IKEA Hotell

BRA BOENDE FÖR ALLA!

Alla har rätt att bo riktigt bra när man är på resande fot.
Välkommen till IKEA Hotell – kanske det hemtrevligaste hotellet i världen!

100 % IKEA

IKEA Hotell är IKEA ut i fingerspetsarna.  Allt du möter som gäst bygger på det vi lärt oss om heminredning och boende under våra drygt 70 år på marknaden.

UPPLEVELSER, SHOPPING OCH NATUREN INPÅ HUSKNUTEN
Hos oss har du nära till mycket. Är du nyfiken på historien om IKEA, ligger IKEA Museum tvärs över gatan. Är du på shoppinghumör är det bara fem minuters bilväg till Älmhults Handelplats. Här hittar du bl.a. IKEA varuhuset, som dessutom lockar med ett alldeles eget fyndvaruhus.

Smålands rika naturupplevelser finns i överflöd runt Älmhult. Vi rekommenderar också att du tar en tur till Linnés Råshult eller naturreservatet Höö – två av Smålands vackraste kulturbygder. Andra aktiviteter för stora och små är; Astrid Lindgrens värld, älgsafari, Glasriket, High Chaparall med flera.

ALLA VÄGAR BÄR TILL ÄLMHULT
Det är enkelt ta sig till och från IKEA Hotell. Älmhult ligger på stambanan mellan Malmö och Stockholm och har ca 75 tågstopp per dygn. Kommer du med bil söderifrån på E4:an, är vi bara 20 minuters resväg från Traryd. Och som löken på laxen har vi fri parkering och flera laddstationer för dig som kör elbil.

VÅRT GOLFPAKET
Vårt golfpaket gäller Älmhults GK.
Pris från 645:-/pers inkl frukost och greenfee.
För att boka, se fler erbjudande och villkor www.ikeahotell.se

Galleri

Hemsida