Golfpaket Quality Hotel Grand i Kristianstad

Golfpaket Quality Hotel Grand i Kristianstad

Utmana dig själv, kollegan eller familjen med en kul golfrunda på Skepparslövs GK eller Kristianstad GK

Skepparslövs Golfklubb är en 18-håls park och skogsbana vackert belägen på Nävlingeåsens sluttning mot Kristianstad. Många av banans hål kantas av stengärden, gamla ekar och en milsvid utsikt. Hotellet ligger endast 15 minuter med bil från Skepparslövs GK. Starttid och greenfee voucher stämmer du av med receptionen på hotellet. Pris från 795kr per person med del i dubbelrum.

Kristianstad Golfklubb hittar ni också på bekvämt avstånd från hotellet, cirka 20 min med bil, och erbjuder en naturnära och vacker 36 håls bana. Starttid och greenfee voucher stämmer du av med receptionen på hotellet. Pris från 1050kr  per person med del i dubbelrum

Meddela oss vid bokningsförfrågan vilken golfbana ni önskar få prisuppgift på.

Efter en kul golfrunda är ni välkomna tillbaka till hotellet där det finns tid och plats för avkoppling. Smaka på en god middag i Grand Bar och Matsal, unna dig en drink i baren eller varför inte fortsätta tävlingsandan med en omgång Shuffleboard! Oavsett vad ni hittar på landar ni i mjuka sängar eferåt och vaknar upp till en vår populära frukostbuffé med ett stort urval av ekologiska produkter och hemmagjorda våfflor.

Om ni uppger koden ”golfpaket.se” när ni bokar så bjuder vi på en överraskning på rummet vid ankomst!

Varmt välkomna!

I paketet ingår:
-Hotellövernattning
-Greenfee ( prisuppgift varierar beroende på val av Golfbana )
-Hotellfrukost
-Tillgång till gym på hotellet

Mer information och kontaktuppgifter klicka här

Video

Galleri

Sök på information