Best Western Plus Grand Hotel

Golfpaket Halmstad, Halland

Kontaktinformation

Adress

Stationsgatan 44, 302 45 Halmstad

GPS

56.6697781, 12.8634668

Telefon


Välkommen till Best Western Plus Grand Hotel!

Anrika Grand Hotel i Halmstad, Anno 1905 – Ett Svanmärkt hotell i Halmstad

Hotellet är beläget i vackra Östra förstaden med behagligt promenadavstånd in till Halmstads mest centrala delar. För dig som kommer med tåg är det ett stenkasts avstånd till hotellets välkomnande entré. Det finns generöst med parkeringsplatser intill hotellet, både för personbilar och även bussar.

Under din vistelse hos oss förser restaurang STATIONSGATAN44 Mat & Bar dig med allt från bästa frukosten i stan till luncher, middagar och mer därtill. Ingång direkt från hotellet.

Vårt familjära hotell i Halmstad har 114 rökfria rum med fritt trådlöst Internet. Rummen har olika karaktär, utformning och personlig inredning, några av våra rum är handikappanpassade. Allt för att du som gäst ska trivas och känna dig som ”hemma” (borta). Ditt självklara val av hotell i Halmstad!

Vi sätter alltid våra gästers bästa i fokus och arbetar för ett Hållbart Värdskap. Hela vår verksamhet är Svanen licensierad samt innehar Nordisk Miljömärkningslicens.

Våra gäster är även New Body Halmstads gäster – fri gymträning för alla våra boende gäster!

Vi finns här för dig och har alltid öppet, twenty four seven. Välkommen!

Våra golfpaket

Vi samarbeterar med följande golfklubbar: Halmstad GKHaverdals GK, Holms GKLaholms GK, Ringenäs GK, Rydö GK, Skogaby GK, Tönnersjö GK, Vinbergs GK

Fakta

  • Hotell, Boende
  • Konferens
  • Spa
  • Restaurang
  • Halmstad, Halland
  • Västra Sverige

Karta

NY SÖKNING