Best Western Valhall Park Hotell

Golfpaket Ängelholm, Skåne

Kontaktinformation

Adress

Stjernsvärds allé 66, 262 74 Ängelholm

GPS

56.285755623619, 12.846437032265

Telefon


Välkommen till Best Western Valhall Park Hotell!

Ett familjärt boende i Ängelholm i vacker, energigivande och rofylld parkmiljö med gamla fruktträd, blodbokar och bronsåldersgravar

Boende
Här är det enkelt att trivas och bara vara. Med ett personligt värdskap och i en avspänd och omtänksam anda tar vi hand om er på bästa sätt. Bo i våra prisvärda standardrum eller i våra stora standardrum plus. Det finns även familjerum med connecting doors och superiorrum.

Restaurang Nimt
Här serveras vår stora frukostbuffé, lunch måndag-fredag, á la carte kvällstid måndag-lördag och vår barmeny på söndagskvällar. Vi får mycket uppskattning för vår mat och restaurangens kök är inspirerat av en smak av Skåne. All mat lagas från grunden med stort engagemang för kvalitet och lokala råvaror. Potatisen från Bjäre hämtas t.ex. direkt hos bonden varje morgon.

Nära till allt
Bjärehalvön och Kullabygden erbjuder ett fantastiskt utbud av naturupplevelser, cykelvägar, aktiviteter, gårdsbutiker, vingårdar, loppisar och shopping.

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Bjäre Golfklubb, S:t Arild Golfklubb, Torekovs Golfklubb, Åkagårdens Golfklubb, Ängelholms Golfklubb

Fler golfbanor i närheten

Båstad Golfklubb, Lydinge Golfklubb, Mölle Golfklubb, Woodlands Golfklubb, Äppelgårdens Golfklubb

Fakta

  • Hotell, boende
  • Restaurang
  • Konferens
  • Spa
  • Ängelholm, Skåne
  • Södra SverigeKarta

NY SÖKNING