Gottskär Hotell

Golfpaket Onsala, Halland

Kontaktinformation

Adress

Landstormsvägen 31, 439 93 Onsala

GPS

57.390345507714, 12.011372357614

Telefon


Välkommen till Gottskär Hotell!

Ett hotell med annex och unika möjligheter

Gottskär Hotell är beläget nära Kungsbacka ute på den vackra halvön Onsala som bjuder på frisk luft och lugn miljö med naturen och havet nära inpå. Hotellet ligger i en skogsdunge endast 700 m upp från havet som omsluter halvön i norra Halland. Hjärtat i verksamheten är huvudbyggnaden, nybyggd i juni 2019, i vilken du hittar receptionen, restaurangen, baren, konferenslokalerna samt stora terrasser och mysiga sittgrupper.

Login – fördelat på fyra annex
Sömnen blir extra skön och ostörd eftersom rummen ligger avskilt från restaurangen och andra allmänna ytor. De två närmsta annexen har enkel- och dubbelrum och parkering utanför. Liten bit ner i dungen samlat kring en gräsmatta ligger de större hotellrummen som även kan bokas som familjerum.

Bortanför nästa skogsdunge ligger det vi kallar för Lodge där ni kan bo med självhushåll om så önskas. Gottskär Hotell har totalt 38 RUM och 90 bäddar.

Restaurangen
Restaurang och bar är navet i vår nya huvudbyggnad där allt från frukostbuffé till konferensmåltid serveras. Vi har designat den med vår personliga stil så att du som gäst ska känna sig som hemma hos Gottskär Hotell. Vi i restaurangen och köket är på tå för dig vilket innebär att du som gäst och maten står i centrum hos oss. Genom fönsterna i vår restaurang ser du ner mellan ekarna ända till havet och öarna som ligger utanför Gottskär. Att äta i Onsala ska vara gott, behagligt och tillfredsställande för alla sinnen.

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Gräppås GKVallda Golf & CC

Fler golfbanor i närheten

Forsgårdens GK, Kungsbacka GK, Särö Golf Club

Fakta

  • Hotell, Boende
  • Gästlägenhet
  • Konferens
  • Restaurang
  • Onsala, Halland
  • Västra Sverige]

Karta

NY SÖKNING