Radie: Av
Radie:
km Sök i närheten där du befinner dig!
Sök

Välkommen till Grönlund GK

Grönlund GK:s 18-hålsbana är en kuperad park- och skogsbana med lagom mycket vatten som på ett tilltalande sätt slingrar sig genom ett böljande uppländskt landskap. Banan har par 71 med grästees på samtliga utslagsplatser. Här möter du aldrig någon på väg tillbaka mot nästa hål. Banan lovordas av medlemmar och våra gäster kommer åter år efter år. Tidningen Svensk Golfs omdöme löd bl a ”Jag trivdes riktigt bra på Grönlund. Det är alltid kul att spela på banor som följer naturen och erbjuder svårigheter skapade i guds natur. Man måste inte alltid spränga bort verkligheten”. Banan betraktas som medelsvår med en svårighetsgrad som ökar med sjunkande handicap. En bana du helt enkelt aldrig växer ur.”

Nu är det möjligt att övernatta på Grönlund!
I stugorna på Grönlund bor man fint utefter artonde hålet. I stugorna finns det ett välutrustat kök med kylskåp och spis. De flesta stugorna har två sovrum, ett litet matrum/vardagsrum med TV samt dusch och toalett. På verandan utanför sitter man bra efter rundan och ser på golfarna som spelar sig fram mot den sista greenen. Vi har fritt Wifi med snabb uppkoppling. Du kan ta med ChromeCast eller AppleTV om du vill se på samma kanaler som hemma. I vår restaurang, som har ett mycket gott renommé, äter man frukost och middagar. Vi har även två enklare stugor utan dusch och toalett som man kan hyra för ett bra pris. 

Restaurang
Utöver lunch och ala carte har vi sallader och matiga smörgåsar som också finns som take away, det kommer även finnas ett litet utbud för den som är fikasugen. Prova på vår populära fredagsmyskasse eller beställ catering till er speciella tillställning. Vi har fullständiga rättigheter

Vårt golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Grönlund Golfklubb

Fakta

  • Golfklubb med eget boende
  • Stugor
  • Restaurang
  • Shop
  • Almunge, Uppsala län
  • MellanSverige
  • Mellersta Sverige
  • Sverige

Adress

Vår adress:

Almungeberg Grönlund 211, 740 10 Almunge

GPS:

59.85782721713, 18.062833577246

Telefon:
Planera resväg