Hotel Ullinge

Golfpaket Eksjö

Välkommen till Hotel Ullinge!

Söker du efter en unik mötesplats där ni tillsammans kan njuta av fantastiskt golfspel, lugna rofyllda omgivningar som ger skön harmoni, fin inspiration och härlig energi?!

Då ser vi på Hotel Ullinge fram emot att välkomna er hem till oss. Mitt i hjärtat av Småland med närhet till flera av de större städerna runt omkring, njuter ni av en rofylld atmosfär samtidigt som ni har tillgång till flera fantastiska golfbanor, varav den närmsta nås på bara sju minuters bilfärd. Våra samarbetsklubbar erbjuder banor med olika bankaraktär i unika miljöer, vilket ger upphov till en spännande golfupplevelse.

Hotel Ullinge är placerat på första parkett med en fantastisk utsikt över Södra Wixens glittrande vatten. Vi har en lång historia av värdskap och en anrik tradition av personliga möten och sammankomster. I vår ljusa luftiga restaurang med sjöutsikt serverar vi en upplevelse för alla sinnen. Här serveras omsorgsfullt tillagade rätter på råvaror från regionen. Och vi kryddar alltid maten med en stor nypa kärlek. Efter maten är det kanske på sin plats med ett härligt bastubad eller en sväng ner till vår alldeles egna gillestuga? Eller varför inte ett besök i valvet, en alldeles utomordentligt mysig upplevelse med magisk sjöutsikt.

På Ullinge sover du gott i något av våra 33 fina dubbelrum. Alla våra hotellrum ligger i hotellbyggnaden, en liten bit nedanför huvudbyggnaden. Och många av våra rum erbjuder naturligtvis en fantastisk utsikt över Södra Wixen.

Somna med en go känsla och minns den där perfekta träffen på första tee. Vakna upp pigg, glad och redo för nya härliga golfupplevelser mitt i hjärtat av Småland.

Video

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Eksjö GK, Hooks GK, Värnamo GK

Fakta

  • Hotell, boende
  • Konferens
  • Restaurang
  • Eksjö, Jönköpings län
  • Sydöstra Sverige

Karta

NY SÖKNING