Radie: Av
Radie:
km Sök i närheten där du befinner dig!
Sök

Välkommen till Lilla Trulla Gårdshotell!

Lilla Trulla Gårdshotell ligger på en typisk skånsk bondgård. Vi har byggt om den gamla bakstugan och verkstaden till ett gästhus med två moderna dubbelrum och en handikappvänlig våning för fyra personer.

Rummen är smakfullt inredda med möbler och utsökta konstföremål från svunna tider, vilket gör dem unika. Den stora matsalen, ett mysigt rum med öppen spis, ett litet bibliothek och vår trädgård (med lek- och grillplats) kan utnyttjas av alla våra gäster.

På vår frukostbuffé finner ni lokala produkter och – när tiden tillåter – hembakat bröd. Kvällsmat lagar och serverar vi dagligen. Våra gäster anmäler sig vid frukosten. Gärna mottager vi beställningar för måltider för större grupper.

Vår restaurang

Lilla Trulla Gårdshotell bjuder mycket mer än endast «Rum och Frukost». Med ett välutrustat hotellkök är det en högklassig restaurang, som gastronomiskt skämmer bort sina gäster. 30 personer har plats och vi tar gärna emot beställningar för grupper. Vårt kök är internationellt – p.g.a. vårt ursprung med sydländskt / mediterrant prägel.

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Allerum GK, Ljungbyheds GK, Perstorps GK, S:t Arilds GK, Söderåsens GK, Åkagårdens GK, Ängelholms GK

Fakta

  • Boende
  • Gästlägenhet
  • Bed & Breakfast
  • Rum
  • Klippan, Skåne
  • Södra Sverige

Adress

Vår adress:

Bolestad 4806, 264 94 Klippan

GPS:

56.190729679716, 13.030296991996

Telefon:
Planera resväg