Radie: Av
Radie:
km Sök i närheten där du befinner dig!
Sök

Välkommen till Starby Hotell, Konferens & Spa!

Starby Hotell är ett hotell i countryside stil med ett brett utbud för såväl kreativa möten som romantiska helger och gastronomiska upplevelser

Hotellet är vackert beläget i Vadstena som ligger vid Vätterns östra strand, mitt emellan Stockholm och Göteborg. Hotellet ligger söder om och bara några minuters gångväg från centrum och Vadstena slott. Den 37 000 kvm stora hotellparken skapar en lugn och trivsam miljö, där alla hotellrum, restaurang, bar, spa och konferenscentrum ligger samlat och i markplan. Huvudbyggnadens andra våning är av karaktären ”chambre séparé” och innehåller matsal, salonger, konferensrum för avskilda möten, provningar, middagar och fester.

Vi erbjuder en inspirerande miljö där våra gäster blir stimulerade och mår gott. Dessutom dukar vi upp en meny som kan göra vilken storstadsrestaurang som helst avundsjuk och skämmer bort våra gäster med service som ger verklig mersmak. Alla våra rum ligger i markplan, avskilt och tyst i hotellparken.

Vi önskar dig en god sömn och har frukosten färdig när du vaknar. Vi hjälper dig gärna med planering av resvägar eller rekommendationer och information om Vadstenas sevärdheter.

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Mjölby GK, Motala GK, Vadstena GK

Fakta

  • Hotell, boende
  • Konferens
  • Spa
  • Restaurang
  • Vadstena, Östergötland
  • Sydöstra Sverige, Sverige

Adress & Kontakt

Vår adress

Ödeshögsvägen 2, 592 22 Vadstena

GPS

58.44144, 14.879109

Telefon