Radie: Av
Radie:
km Sök i närheten där du befinner dig!
Sök

Välkommen till Trädgårdshotellet-Villa Baro!

En fantastisk plats i förvandling

Säsongen 2020 vill vi att fler ska upptäcka och få ta del av våra fantastiska omgivningar vid Bysjön. Så nu renoverar vi det anrika Trädgårdshotellet, bygger nytt och större- för att skapa en spännande plats och upplevelser utöver det vanliga.

Under tiden vi bygger nytt är du fortfarande välkommen att bo på Trädgårdshotellet där vi kan erbjuda 8 rum som rymmer 20 bäddar. För dig som vill spela golf så ligger hotellet lägligt placerat invid första Tee på Åtvidabergs högklassiska och vackra golfbana. Vi kan också erbjuda boende på Villan, som numera är en del av vårt erbjudande.

Och vår fantastiska mat njuter du av på Golfrestaurangen intill. Golfrestaurangen på Åtvidabergs Golfklubb är den naturliga samlingsplatsen på klubben. Här bjuder vi på en fantastisk miljö och en varierad meny, allt från klassisk husmanskost och traditionella “golfrätter” till menyer med mer modern touch. Här finns också möjlighet att ta något lättare eller en fika på vår härliga terass om vädret tillåter. Restaurangen uppskattas av och välkomnar både golfare och icke-golfare.

Vårt golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubb: Åtvidabergs GK

Fakta

  • Hotell, boende
  • Konferens
  • Restaurang
  • Åtvidaberg, Östergötland
  • Sydöstra Sverige
  • Sverige

Adress

Vår adress:

Västantorp, 597 41 Åtvidaberg

GPS:

58.19464, 15.982704

Telefon:
Planera resväg