Destination Apelviken

Golfpaket Varberg, Halland

Välkommen till Destination Apelviken!

En gång för länge sedan var Apelviken bara en havsvik vid Kattegatts strand

När tåget kom för drygt ett sekel sedan kom badgästerna. Och sen började folk ta med sig tält och sova över.

​På den vägen är det. Från spontan tältplats till Destination Apelviken, Varbergs bästa camping, pool, massor av aktiviteter, två restauranger och hotell. Bland annat. Öppet året runt – för ett välmående man bär med sig långt efter att semestern är slut.

Camping och Hotell
En och en halv kilometer söder om Varbergs stadskärna. Låt husbilen stå, cykla eller promenera till torget och hamnen. Några av Sveriges bästa sandstränder, småstadens charm och en halvtimme till Gekås, eller Ullared som de flesta säger. Och vill du inte röra dig så långt finns det ytterligare sex restauranger i viken, två surfcenter och ett härligt folkliv som slår det mesta i vårt land.

Solviken & Nisses Bodega
En med en makalös utsikt över Kattegatt. Vedugnsbakad pizza, À la Carte och stor uteservering precis vid stranden. Den andra vid poolkanten. Öppnar med frukost och stänger med bubbel i solnedgången. Två restauranger. Solviken är öppen året runt, Nisses Bodega serverar frukost året runt, vikens bästa burgare – om du frågar oss och skönaste ’hänget’ hela sommaren! För campinggäster och alla andra!

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Varbergs Golfklubb Västra, Varbergs Golfklubb Östra

Video

Fakta

  • Hotell, boende
  • Hotell, Campingplats, Gästlägenhet, Stuga, Stugby
  • Restaurang
  • Konferens
  • Varberg, Halland
  • Västra Sverige

Karta

NY SÖKNING