Golfresor Danmark

Information om golf i Danmark

Golfresor Danmark

Här visas information om golf i Danmark!

>>Golfresor >>Golfresor Danmark

Golf i Danmark

Danmark har ett brett utbud av golfbanor som alla erbjuder en unik spelupplevelse.

Några enastående golfbanor inkluderar Scandinavian Club, Great Northern Golf Club och Himmerland Golf & Spa Resort, som visar upp landets engagemang för att tillhandahålla golfanläggningar i världsklass.

Här får du information om golf i Danmark och även resebolag som arrangerar golfresor till Danmark.

Golfdestinationer i Danmark

Danmark erbjuder en mängd olika golfdestinationer, alla med sin egen unika charm. Köpenhamn, Aarhus och Odense sticker ut som utmärkta lägen för golfentusiaster. Dessa städer är inte bara några av de bästa golfbanorna utan erbjuder också en rik kultur- och fritidsupplevelse för att komplettera din golfresa.

Golf nära Köpenhamn

Strax norr om Köpenhamn finns Royal Golf Club som öppnade 2010.

Royal Golf Club-Golfresor Danmark
Royal Golf Club

Ett par mil nordväst om Köpenhamn i Farum finns The Scandinavian som är känd för sina utmanande layout och natursköna omgivningar. Njut av en golfrunda i närheten av historiska landmärken och kulturella attraktioner som gör Köpenhamn till en unik golfdestination.

The Scandinavian - Golfresor Danmark
The Scandinavian

Golf nära Århus

Århus, Danmarks näst största stad, är en växande golfdestination.

Aarhus Aadal Golf Club sydväst om Århus ger golfare en utmanande men ändå naturskön upplevelse.

Aarhus Aadal Golf Club-Golfresor Danmark
Aarhus Aadal Golf Club

Ett par mil från Aarhus Aadal Golf Club, norr om Århus, finns Lübker Golf Resort en anläggning med 36 hål ritad av Robert Trent Jones II. Lübker Golf Resort har även SPA och andra bekvämligheter.

Lübker Golf Resort - Golfresor Danmark
Lübker Golf Resort

Strax västerut om Århus finns en av Danmarks största golfanläggningar Silkeborg Ry Golfklubb. Silkeborg Ry Golfklubs bana är lika utmanande som vacker, med strategiskt placerade hinder och böljande terräng som testar dina färdigheter och håller dig engagerad från början till slut.

Silkeborg Ry Golfklubb - Golfresor Danmark
Silkeborg Ry Golfklubb

Efter en dag på golfbanan kan du utforska Åhus konstscen och de kulturella attraktionerna som gör Århus till ett fängslande resmål.

Golf nära Odense

Odense, HC Andersens födelseplats, här finns Odense Eventyr Golf Club. I Kerteminde, 20 minuters bilfärd öster om Odense hittar man Great Northern Golf Club som båda är populära val för golfare som söker en balans mellan utmanande golf och lugnet på den danska landsbygden.

Golf nära Helsingör

Ett par mil söder om Helsingör finns Kokkedal Golf Club som är en vacker parkbana med både restaurang och spa.

Kokkedal Golf Club - Golfresor Danmark
Kokkedal Golf Club

Ca en mil norr om Kokkedal Golf Club finns Simon’s Golf Club. Denna uppskattade golfklubb ligger i en lugn landsbygd nära Helsingör.

Simon’s Golf Club är designad med noggrann uppmärksamhet på detaljer och omgiven av frodig grönska, och ståtar med en mästerskapsbana som utmanar och spelare på alla nivåer.

Simon's Golf Club - Golfresor Danmark
Simon’s Golf Club

Ett par km norr om Helsingör ligger Helsingør Golf Club som också är en av Danmarks äldsta golfklubbar. Med sin utmanande banlayout erbjuder Helsingør Golf Club en golfupplevelse.

Helsingør Golf Club - Golfresor Danmark

Golfturneringar i Danmark

Danmark är värd för en rad golfturneringar som lockar både lokala och internationella spelare. Turneringarna Scandinavian Mixed och Made in Denmark är bland höjdpunkterna under året.

Made in Denmark

Golfväder i Danmark

Danmark upplever ett tempererat havsklimat, vilket gör det lämpligt för golf hela året. Vädret kännetecknas av milda temperaturer och måttlig nederbörd. Även om vintermånaderna kan vara mindre gynnsamma för golf, ger våren, sommaren och tidig höst idealiska förutsättningar för golfare att njuta av det vackra danska landskapet.

Upplevelser i Danmark

Vårt grannland erbjuder olika typer av upplevelser för alla resenärer. Fördjupa dig i charmen av Köpenhamns Nyhavns hamn, där historiska byggnader kantar vattnet och livliga kaféer lockar. Utforska de medeltida slotten Kronborg och Frederiksborg, genomsyrad av århundraden av kunglig historia och intriger. Eller kanske prova danska kulinariska läckerheter, från traditionellt smørrebrød till innovativ ny nordisk mat. Och glöm inte att uppleva hygge – det danska konceptet mys och belåtenhet.

Resebolag med golfresor till Danmark

Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer. Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer!

Välkommen till arrangören ewa.l, det personliga reseföretaget, som gör skräddarsydda golfresor och spa & må bra resor till norra Polen, norra Tyskland, Bornholm, Själland, Skåne och Tjeckien. Företaget har funnits i samma regi drygt 10 år och känner väl till områdena.