Golfresor Irland

Information om golf på Irland

Golfresor Irland

Här visas information om golf på Irland!

>>Golfresor >>Golfresor Nordirland >>Golfresor Irland

Golf på Irland

Mitt bland de böljande kullarna och oländiga kusterna framstår Irland som ett golfparadis med många fantastiska golfbanor. Ge dig ut på en golfresa genom Emerald Isle, där varje sving är en harmonisk blandning av tradition och den hisnande skönheten som definierar denna förtrollande nation.

Här får du information om golf på Irland och även resebolag som arrangerar golfresa till Irland.

Golfbanor på Irland

Irland har ett fantastiskt utbud av golfbanor. Från linskbanor längs de vindpinade kusterna till golfbanor i inlandet. Anmärkningsvärda banor inkluderar Adare Manor söderom Limmerick, The K Club nära Dublin, Lahinch Golf Club västra deln av Irland och Ballybunion Golf Club sydvästra delen av Irland, som är golfanläggningar i världsklass.

Ballybunion Golf Club - Golfresor Irland
Ballybunion Golf Club

Golfresorter på Irland

Adare Manor, The K Club och Trump International Golf Links & Hotel är några välkända golfresorter som erbjuder inte bara exceptionell golf utan också en rad bekvämligheter för att lyfta din golfvistelse.

Adare Manor - Golfresor Irland
Adare Manor

Golfdestinationer på Irland

Golfdestinationer som Dublin, Killarney och Galway här hittar du förstklassiga golfbanor med rika kulturupplevelser sidan om golfen. Dessa städer rymmer inte bara några av de bästa golfbanorna utan ger också en livlig atmosfär för en väl avrundad golfresa.

Golf nära Dublin

Dublin, Irlands huvudstad, har ett urval av golfbanor i toppklass. Portmarnock Golf Club, The European Club och Royal Dublin Golf Club är kända för sina utmanande layouter och historiska omgivningar. Njut av en golfrunda mot bakgrund av historiska landmärken som gör Dublin till en unik och levande golfdestination. Nära Dublin finns även The Island Golf Club. En dryg timme med bil norr om Dublin finns även County Louth Golf Club.

Portmarnock Golf Club

Irland östkust, strax utanför huvudstaden Dublin finns Portmarnock Golf Club som startade redan 1894. Golfbanan räknas som en av de bästa golfbanorna på Irland. Och det har spelat flera Irish Open på denna golfbana genom åren.

The European Club

Drygt en timmes bilfärd söder om Dublin finns The European Club, En förhållandevis ny golfbana som öppnade 1987 som sedan starten även rankas som en av Irlands bästa golfbanor. Golfbanan är privat men välkomnar gäster.

The European Club - Golfresor Irland
The European Club

Royal Dublin Golf Club

Roayl Dublin Golf Club nära Dublin. Klubben startades redan 1885 och nuvarande golfbana öppnades 1889 på Bull Island endast 20 minuter från centrum av Dublin. 1894 hölls Irish Open här och det har genom åren varit många större turneringar på denna golfbana. Strax sidan om Royal Dublin Golf Club finns även en annan golfbana – St. Anne’s Golf Club som öppnade 1921.

Roayl Dublin Golf Club - Golfresor Irland
Roayl Dublin Golf Club

The Island Golf Club

Etablerad 1890. Här har det spelats flera stora amatörtävlingar. Bland andra The Amateur Championship.

The Island Golf Club - Golfresor Irland
The Island Golf Club

Golf nära Killarney

Killarney, en stad som ligger inbäddat i hjärtat av County Kerry. Killarney Golf & Fishing Club, Beaufort Golf Club och Dooks Golf Club är populära alternativ för golfare som söker en blandning av utmanande spel och Killarneys skönhet.

Killarney Golf & Fishing Club

I södra delen av Irland nära sjön Lough Learne finns Killarney Golf & Fishing Club med omkringliggande fantastisk miljö. Här finns två 18 hålsbanor.

Killarney Golf & Fishing Club - Golfresor Irland
Killarney Golf & Fishing Club

Beaufort Golf Club

Drygt 1 mil väster om Killarney Golf & Fishing Club finns parkbanan Beaufort Golf Club.

Beaufort Golf Club - Golfresor Irland
Beaufort Golf Club

Dooks Golf Club

Drygt 20 minuters bilfärd väster om Beuford Golf Club finns Dooks Golf Club. Golfbanan ligger utmed atlantkusten.

Dooks Golf Club - Golfresor Irland
Dooks Golf Club

Golf nära Galway

Galway, en stad på Irlands västkust, erbjuder en unik golfupplevelse. Galway Golf Club, Connemara Golf Links och Bearna Golf Club ger en perfekt balans mellan utmanande golfbanor och kustnära charm. Efter en dag på banan kan du utforska Galway.

Connemara Golf Links - Golfresor Irland
Connemara Golf Links

Golfturneringar i Irland

Irland är värd för en rad prestigefyllda golfturneringar som lockar både lokala och internationella spelare. Irish Open är en välkänd tävling som har haft många kända storspelare genom åren.

Golfväder i Irland

Irlands tempererade maritima klimat gör den lämplig för golf hela året. Vädret kännetecknas av milda temperaturer och enstaka reg. Golfsäsongen sträcker sig vanligtvis från vår till höst.

Upplev Irland!

Irland är en fängslande destination med fantastiska landskap, gamla slott och livliga städer. Förutom golfen erbjuder Irland en mängd fritidsaktiviteter för att komplettera din golfresa.

Utforska gamla slott, eller njut av traditionell irländsk musik på en mysig pub och njut av traditionell irländsk mat. Oavsett om du utforskar historiska platser, vandrar genom grönskande landskap eller bara njuter av en pint Guinness i en hundraårig pub, erbjuder Irland en komplett upplevelse för din golfresa.

Resebolag med golfresor till Irland

Sedan 2001 har vi erbjudit golfupplevelser av högsta kvalitet. Vår personliga och kundanpassade service har lett till en stor skara återkommande kunder. Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga golfarrangemang. En rättframt golfarrangemang passar dig som inte vill lägga tid på planeringen av din semester med golf.

Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer. Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer!