Golfresor Egypten

Information om golf i Egypten

Golfresor Egypten

Här visas information om golf i Egypten!

>>Golfresor >>Golfresor Egypten

Golf i Egypten

Egypten, ett land med forntida underverk, mystiska öknar och livlig kultur, håller på att växa fram som en destination för golfentusiaster som söker en unik blandning av historia och golf i världsklass. Från banor som ligger mot pyramidernas bakgrund till de som ligger längs Röda havet,

Här får du information om golf i Egypten och även resebolag som arrangerar golfresa till Egypten.

Golfbanor i Egypten

Från de historiska golfbanorna som Gezira Sporting Club nära Kairo till Röda havets pärlor som El Gouna Golf Club, alla erbjuder en unik spelupplevelse.

El Gouna Golf Club - Golfresor Egypten
El Gouna Golf Club

Golfresorter i Egypten

Steigenberger Golf Resort El Gouna vid Röda Havet, Katameya Dunes Golf Resort nära Kairo och Taba Heights Golf Resort, som erbjuder inte bara exceptionell golf utan också en rad bekvämligheter för att förbättra din golfvistelse.

Taba Heights Golf Resort - Golfresor Egypten
Taba Heights Golf Resort

Golfdestinationer i Egypten

Golfdestinationer som Kairo, Sharm El Sheikh och Hurghada, här hittar du förstklassiga golfbanor mot bakgrund av historiska landmärken och natursköna landskap. Dessa destinationer erbjuder inte bara exceptionell golf utan erbjuder också en varm och välkomnande atmosfär för din golfresa.

Golf nära Kairo

Golfbanor som Dreamland Golf Course, Allegra Golf Course, NewGiza Golf, Gezira Sporting Club och Katameya Dunes Golf Resort erbjuder en perfekt blandning av golf och stadens livliga atmosfär. Efter en runda kan du utforska Kairos ikoniska landmärken, marknader och museer.

Dreamland Golf Course - Golfresor Egypten
Dreamland Golf Course
Allegra Golf Course

Golf sydväst om Kairo

Drygt 1,5 timme med bil från Kairo nära Suez finns Sokhna Golf Club

Sokhna Golf Club - Golfresor Egypten
Sokhna Golf Club

Golf nära Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh med sina orörda stränder och korallrev ger en golfupplevelse nära kusten. Banor som Jolie Ville Golf & Resort, Sharm el Sheik erbjuder en perfekt blandning av både golf och stadens tjusning i resortstil. Efter en dag på golfbanan kan du varva ner på Sharm El Sheikhs sandstränder och utforska det pulserande nattlivet.

Jolie Ville Golf & Resort - Golfresor Egypten
Jolie Ville Golf & Resort

Golf nära Hurghada

Hurghada som är känd för sina semesterorter och vattenaktiviteter i Röda havet är ett golfparadis med fantastiska kustomgivningar. Banor som Cascades Golf Resort erbjuder en perfekt blandning av utmanande spel och stadens charm i resortstil. Efter en runda kan du utforska Hurghadas undervattensunderverk, livliga marknader och atmosfär.

Cascades Golf Resort - Golfresor Egypten
Cascades Golf Resort

Soma Bay

En annan ort vid röda havet är Soma Bay som är en exklusiv semesterort. Med omgivning av vackra sandstränder och utsikt över bergen. Här finns Soma Bay Course som är en golfbana designad av Gary Player.

Soma Bay Course - Golfresor Egypten
Soma Bay Course

Golfväder i Egypten

Vädret kännetecknas av varma temperaturer, rikligt med solsken och minimalt med nederbörd. Även om somrarna kan vara varma, ger de kallare månaderna idealiska förutsättningar för golf.

Den bästa tiden på säsongen att spela golf i Egypten

För den optimala golfupplevelsen, planera din resa till Egypten under höst- och vintermånaderna. Vädret under dessa perioder är mildare, med temperaturer från 15 till 25 grader Celsius.

Upplevelser i Egypten

Egypten är ett land som erbjuder olika upplevelser för alla resenärer. Fördjupa dig i historien, charmen och den varma gästfriheten som gör Egypten till ett unikt och oförglömligt golfresemål.

Resebolag med golfresor till Egypten

Besök researrangörer som har golfresor till Egypten för mer information om olika golfresmål: