Golfresor Cypern

Information om golf i Cypern

Golfresor Cypern

Här visas information om golf på Cypern!

>>Golfresor >>Golfresor Cypern

Golf på Cypern

Cypern har en rik historia, kultur och naturlig skönhet. Inbäddat mellan Europa, Asien och Afrika erbjuder denna önation en unik blandning av gamla ruiner, pittoreska landskap och livliga städer. Cypern har också framstått som en populär destination för golfare och lockar spelare från hela världen för att uppleva den perfekta blandningen av utmärkt golf och Medelhavets charm.

Här får du information om golf i Cypern och även resebolag som arrangerar golfresa till Cypern.

Golfbanor på Cypern

Cypern erbjuder en rad golfbanor i världsklass, alla med sin egen unika karaktär och utmaningar. Golfbanorna vänder sig till golfare på alla nivåer. Några av de enastående golfbanorna inkluderar Aphrodite Hills Golf Club, Elea Golf Club Secret Valley Golf Resort och Minthis Golf Club. Dessa banor ger inte bara en utmärkt golfupplevelse utan visar också upp öns naturliga skönhet.

Aphrodite Hills Golf Club

Golfdestinationer på Cypern

Paphos, Limassol och Ayia Napa sticker ut som utmärkta platser för golfentusiaster. Varje destination är inte bara värd för enastående golfbanor utan erbjuder också ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter för en golfsemester.

Golf nära Paphos

Paphos, med sin historiska charm och natursköna landskap, är hem för några av de bästa golfbanorna på Cypern. Aphrodite Hills Golf Club och Elea Golf Club i Paphos är kända för sina utmanande layouter och fantastiska vyer över Medelhavet.

Elea Golf Club - Golfresor Cypern
Elea Golf Club

Golf nära Limassol

Limassol, den pulserande kuststaden, tillför en touch av sofistikering till golfscenen på Cypern. Minthis Golf Club, som ligger nära Limassol, är en pittoresk bana mot bakgrund av Troodosbergen. Golfare kan njuta av ett utmanande spel medan de njuter av panoramautsikten över det omgivande landskapet.

Minthis Golf Club - Golfresor Cypern
Minthis Golf Club

Golf nära Ayia Napa

För dem som söker ett golfäventyr i en mer livlig miljö är Ayia Napa det perfekta resmålet. Ayia Napa Golf Resort erbjuder en dynamisk golfupplevelse med sina moderna faciliteter och utmanande bandesign. Efter en dag på golfbanan kan du besöka de vackra stränderna som Ayia Napa har att erbjuda.

Ayia Napa Golf Resort - Golfresor Cypern
Ayia Napa Golf Resort

Golfresorter på Cypern

Aphrodite Hills Resort, Korineum Golf & Beach Resort och Secret Valley Golf Resort är bland de främsta alternativen, och erbjuder inte bara utmärkt golf utan också en rad bekvämligheter, inklusive spa, restauranger och fritidsaktiviteter.

Korineum Golf & Beach Resort - Golfresor Cypern
Korineum Golf & Beach Resort

Golfväder på Cypern

Medelhavsklimatet på Cypern är en golfares dröm. Med cirka 300 soldagar per år ger ön idealiska förutsättningar för golf året runt. De milda vintrarna och varma, torra somrarna skapar en inbjudande atmosfär för både erfarna golfare och de som är nya inom sporten. Golfvädret på Cypern kännetecknas av varma temperaturer.

Den bästa tiden på säsongen att spela golf på Cypern

Medan Cypern välkomnar golfare under hela året, är den optimala tiden att planera din golfresa under vår- och höstmånaderna. Vädret under dessa årstider är milt, och temperaturerna varierar från 18 till 28 grader Celsius, vilket skapar perfekta förutsättningar för en njutbar golfrunda.

Upplev Cypern

Cypern är inte bara en golfdestination; det är ett rike av olika upplevelser för alla typer av resenärer. Utforska öns rika historia, njut av utsökt cypriotisk mat eller bara koppla av på orörda stränder. Upplevelserna på Cypern skapar en komplett golfsemester för spelare och deras sällskap.

Resebolag med golfresor till Cypern

Besök researrangörer som har golfresor till Cypern för mer information om olika golfresmål:

Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer. Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer!

När du reser med Golf Plaisir blir du väl omhändertagen. Allt är förberett och anpassat för att du ska kunna koncentrera dig på golfen och njuta av livet. Har du rest med Golf Plaisir tidigare vet du att vår personal är något alldeles extra.

Sedan 2001 har vi erbjudit golfupplevelser av högsta kvalitet. Vår personliga och kundanpassade service har lett till en stor skara återkommande kunder. Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga golfarrangemang. En rättframt golfarrangemang passar dig som inte vill lägga tid på planeringen av din semester med golf. Vi erbjuder även konferens- och företagsarrangemang.