Golfresor Florida

Information om golf i Florida, USA

Golfresor Florida

Här visas information om golf i Florida!

>>Golfresor >>Golfresor Florida

Golf i Florida

Florida, USA, känt för sitt soliga väder, stränder och nöjesliv, är också populärt resmål för golfentusiaster. Med ett varierat utbud av golfbanor i världsklass erbjuder Florida en oöverträffad golfupplevelse för spelare på alla nivåer.

Här får du information om golf i florida och även resebolag som arrangerar golfresa till florida.

Golfbanor i Florida

Med över 1200 golfbanor, både privata och öppna för allmänheten, har Florida ett omfattande urval av golfbanor från mästerskapslayouter designade av legendariska arkitekter till natursköna resortbanor.

Några välkända golfbanor är TPC Sawgrass i Ponte Vedra Beach, Streamsong Resort i Bowling Green och Trump National Doral i Miami.

TPC Sawgrass i Ponte Vedra Beach - Golfresor Florida
TPC Sawgrass i Ponte Vedra Beach

Golfresorter i Florida

PGA National Resort & Spa Palm Beach Gardens, Sawgrass Marriott Golf Resort & Spa i Ponte Vedra Beach och Turnberry Isle Miami, Aventura.

Här och på många andra liknande resorter kan du kan njuta av den ultimata golfresan mitt i Floridas tropiska skönhet. Dessa resorter erbjuder bekvämligheter i världsklass med exklusivt boende, spabehandlingar och mästerskapsbanor.

Turnberry Isle Miami, Aventura - Golfresor Florida
Turnberry Isle Miami, Aventura

Golfdestinationer i Florida

Florida har flera populära golfdestinationer. Miami har både förstklassiga golfbanor och mycket att erbjuda efter din golfrond. Alternativt kan du bege dig till Orlando-området, känt för sina nöjesparker och golfresorter i världsklass. Andra populära resmål är Tampa och Napels i sydvästra delen av Florida.

Oavsett om du föredrar stadsspänning eller lugn på en golfresort så har Florida den perfekta golfdestinationen för dig.

Golf nära Miami

Miami är hem för några av Floridas främsta golfbanor. Banor som Trump National Doral, Crandon Golf på Key Biscayne och Miami Beach Golf Club erbjuder utmanande golfbanor och fantastisk utsikt över stadens silhuett och Atlanten.

Efter en golfrunda kan du utforska Miamis kulturella attraktioner, världsberömda maträtter och pulserande nattliv.

Miami Beach Golf Club - Golfresor Florida
Miami Beach Golf Club

Golf nära Orlando

Orlando, känd som världens nöjesparkshuvudstad, är också hem för några av Floridas bästa golfbanor och resorter. Banor som Bay Hill Club & Lodge, Waldorf Astoria Golf Club och Grand Cypress Golf Club erbjuder mästerskapslayouter och lyxiga bekvämligheter.

Efter en runda kan du utforska Orlandos nöjesparker, kulturella attraktioner och restauranger för en oförglömlig upplevelse.

Bay Hill Club & Lodge - Golfresor Florida
Bay Hill Club & Lodge

Golf nära Tampa

Tampa har över 50 banor i området. Från mästerskapsbanor som Innis brock – Copperhead Course designade av golflegender till natursköna offentliga banor som erbjuder överkomliga priser och tillgänglighet.

Copperhead Course- Golfresor Florida
Copperhead Course

Golf nära Napels – sydvästra Florida

Naples, Florida, från exklusiva privata golfklubbar till offentliga banor med design i världsklass. Med över 80 golfbanor erbjuder Napels ett golfparadis mitt i enastående naturliga omgivningar.

Napels är känt som en av USA:s främsta golfdestinationer. Här finns bland andra Green Links Golf Resort med 2 mästerskapsbanor Flamingo Island Club & Lely Mustang Golf Course.

Flamingo Island Club - Golfresor Florida
Flamingo Island Club

Nordvästra Florida

I nordvästra Florida finns Sandestin Golf & Beach Resort med golfbanorna The Links, Baytowne, och Raven.

Sandestin Golf & Beach Resort - Golfresor Florida
Sandestin Golf & Beach Resort

Golfturneringar i Florida

Florida är värd för flera prestigefyllda golfturneringar under året som lockar toppspelare från hela världen. Evenemang som Arnold Palmer Invitational, Players Championship och Honda Classic visar upp Floridas främsta banor.

Golfväder i Florida

Florida har ett subtropiskt klimat, vilket gör det till en idealisk destination för golf året runt. Med sina milda vintrar och varma, fuktiga somrar erbjuder Florida golfare möjligheten att spela under bekväma förhållanden under hela året.

Den bästa tiden på säsongen att spela golf i Florida

Den bästa tiden att spela golf i Florida är under de kallare, torrare månaderna november till april då temperaturen är svalare och det är mindre troligt med nederbörd.

Under denna tid är vädret mer tempererat och golfare kan njuta av bekväma förhållanden på banan. Oavsett om du ger dig ut i Miamis livliga stadsbild eller utforskar golfbanor på Orlandos berömda golfresorter, erbjuder Floridas golfsäsong perfekt väder.

Upplevelser i Florida

Förutom golf i världsklass erbjuder Florida en mängd fritidsaktiviteter för att komplettera din golfupplevelse. Besök Floridas nöjesparker, stränder och naturattraktioner. Eller kanske shopping, restaurangbesök och underhållning på kvällen. Florida utlovar en golfresa fylld med oförglömliga upplevelser.

Resebolag med golfresor till Florida, USA