Golfresor Tjeckien

Information om golf i Tjeckien

Golfresor Tjeckien

Här visas information om golf i Tjeckien!

>>Golfresor >>Golfresor Tjeckien

Golf i Tjeckien

Inbäddat i hjärtat av Centraleuropa erbjuder Tjeckien inte bara en rik kultur utan också ett växande antal golfbanor i världsklass. Fördjupa dig i de historiska städerna, pittoreska landskapen och golfbanorna som gör Tjeckien till ett lockande resmål för en golfresa.

Här får du information om golf i Tjeckien och även resebolag som arrangerar golfresa till Tjeckien.

Golfbanor i Tjeckien

Tjeckien har mer än 90 golfbanor. Från golfbanor på den bohemiska landsbygden till de som ligger inom räckhåll för det pulserande stadslivet. Tjeckiska golfbanor vänder sig till golfare på alla nivåer.

Anmärkningsvärda golfbanor inkluderar Albatross Golf Resort, PGA National Czech Republic – Oaks Prague, Konopiste D’Este och Ypsilon Golf Resort, vilket återspeglar landets engagemang för att utveckla golfanläggningar i toppklass.

Ypsilon Golf Resort

Golfresorter i Tjeckien

Casa Serena Golf Resort, Austerlitz Golf Resort och Royal Golf Club Mariánské Lázně, erbjuder inte bara enastående golf utan också en rad bekvämligheter för att förbättra din vistelse.

Casa Serena Golf Resort - Golfresor Tjeckien
Casa Serena Golf Resort

Golfdestinationer i Tjeckien

Tjeckien erbjuder olika golfdestinationer, alla med sin egen unika charm. Utforska golfen i Prag, Brno och Karlovy Vary. Här hittar du förstklassiga golfbanor sammanflätade med rika kulturupplevelser. Dessa städer rymmer inte bara några av de bästa golfbanorna utan ger också en livlig atmosfär för en komplett golfresa.

Golf nära Prag

Huvudstaden Prag har ett urval av golfbanor i toppklass. PGA National Czech Republic – Oaks Prague, Albatross Golf Resort, Karlštejn Golf Resort och Konopiste D’Este är kända för sina utmanande layouter och natursköna omgivningar. Njut av en golfrunda bland historiska landmärken och kulturella attraktioner som gör Prag till en unik golfdestination.

Albatross Golf Resort - Golfresor Tjeckien
Albatross Golf Resort

Golf nära Brno

Brno, näst största staden, erbjuder en fängslande bakgrund för en golfsemester. Kaskáda Golf Resort Brno är populärt val för golfare som söker en blandning av utmanande spel och lugnet på den tjeckiska landsbygden.

Kaskáda Golf Resort Brno - Golfresor Tjeckien

Golf i Karlovy Vary

Karlovy Vary, region i västra Tjeckien känt för sina varma källor, erbjuder en unik golfupplevelse. I regionen finns 10 golfbanor. Golf Club Kynžvart, GCSO Sokolov, Royal Golf Club Mariánské Lázně och Cihelny Golf Resort erbjuder en perfekt balans mellan utmanande golfbanor och naturen i West Bohemian Spa Triangle. Efter en dag på banan kan du utforska den historiska kurorten och dess berömda varma källor.

Cihelny Golf Resort - Golfresor Tjeckien

Golfväder i Tjeckien

Tjeckien upplever ett tempererat kontinentalt klimat, vilket gör det lämpligt för golf hela året. Vädret kännetecknas av varma somrar och kalla vintrar, med golfsäsongen som vanligtvis sträcker sig från sen vår till tidig höst.

Golfturneringar i Tjeckien

Tjeckien är värd för en rad golfturneringar som lockar både lokala och internationella spelare. Czech Masters och Prague Golf Masters är bland höjdpunkterna i golfkalendern.

Upplev Tjeckien

Utforska den historiska Kutná Hora, besök den fantastiska nationalparken Bohemian Switzerland, eller varva ner i de charmiga kurorterna. Tjeckien erbjuder en mängd fritidsaktiviteter för att komplettera din golfresa.

Resebolag med golfresor till Tjeckien

Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer. Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer!


Välkommen till arrangören ewa.l, det personliga reseföretaget, som gör skräddarsydda golfresor och spa & må bra resor till norra Polen, norra Tyskland, Bornholm, Själland, Skåne och Tjeckien. Företaget har funnits i samma regi drygt 10 år och känner väl till områdena.