Golfresor Frankrike

Information om golf i Frankrike

Golfresor Frankrike

Här visas information om golf i Frankrike!

>>Golfresor >>Golfresor Frankrike

Golf i Frankrike

Frankrike, ett land hyllat för sin konst, kultur och kulinariska läckerheter, är också en fristad för golfentusiaster som söker en perfekt blandning av elegans och utmanande golfbanor.

Här får du information om golf i Frankrike och även resebolag som arrangerar golfresa till Frankrike.

Golfbanor i Frankrike

Frankrike har ett fantastiskt utbud med mer än 600 golfbanor som alla erbjuder en unik golfupplevelse. Från golfbanor som ligger bland vingårdar i Bordeaux till de med panoramautsikt längs den franska Rivieran, golfare på alla nivåer kommer att hitta en bana som passar deras preferenser.

Några anmärkningsvärda banor är bland andra Golf De Morfontaine (begränsade spelmöjligheter), Le Golf National, Golf De Fontainebleau, Golf de Chantilly och Royal Mougins Golf Resort, som visar upp Frankrikes engagemang för att tillhandahålla golfanläggningar i världsklass.

Le Golf National

Golfresorter i Frankrike

Förhöj din golfupplevelse genom att välja en av Frankrikes främsta golfresorter. Dessa orter kombinerar lyxigt boende med enastående golffaciliteter och utlovar en väl avrundad och minnesvärd golfresa.

Överväg resmål som Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort ca 45 minuters bilkörning från Cannes och Evian Resort nära Geneve, som erbjuder inte bara exceptionell golf utan också en rad bekvämligheter för din golfvistelse.

Evian Resort - Golfresor Frankrike
Evian Resort

Golfdestinationer i Frankrike

I Paris, Bordeaux och Nice hittar du förstklassiga golfbanor med rika kulturella upplevelser. Dessa städer rymmer inte bara några av de bästa golfbanorna utan ger också andra upplevelser för din golfresa.

Golf nära Paris

Paris, ljusets stad, har ett urval av golfbanor i toppklass. Det finns mer än 30 golfbanor i närheten av Paris. Le Golf National, Golf D’ormesson, Golf De Saint Nom La Breteche, Golf de Saint-Cloud och Golf de Chantilly är kända för sina utmanande layouter och natursköna omgivningar. Njut av en golfrunda bland historiska landmärken och kulturella attraktioner som gör Paris till en unik golfdestination.

Le Golf National - Golfresor Frankrike
Le Golf National

Golf nära Bordeaux

Bordeaux, känt för sina vingårdar och kulturella rikedomar, utgör en fängslande bakgrund för din golfresa. Golf du Médoc Resort och Golf Bluegreen Bordeaux-Lac, Golf Bluegreen Pessac, Golf De Teynac och Golf Bordelais, erbjuder en blandning av utmanande golfspel och den lugna miljön i vinlandet Bordeaux.

Golf Bluegreen Pessac
Golf Bluegreen Pessac

Golf nära Nice

Nice, som ligger längs den franska rivieran, erbjuder en unik golfupplevelse vid kusten. Det finns över 10 golfbanor i närheten av Nice. Några kända golfbanor är Golf d’Opio Valbonne, Golf De La Grande Bastide.

Royal Mougins Golf Resort och Golf Country Club de Nice erbjuder en perfekt balans mellan utmanande golfbanor och fantastisk utsikt över Medelhavet. Efter en dag på banan kan du utforska Nices livfulla atmosfär och glamorösa livsstil.

Royal Mougins Golf Resort - Golfresor Frankrike
Royal Mougins Golf Resort

Golfturneringar i Frankrike

Frankrike är värd för en rad golfturneringar som lockar både lokala och internationella spelare. Open de France är bland höjdpunkterna i under året.

Golfväder i Frankrike

Frankrike upplever ett tempererat klimat, vilket gör det lämpligt för golf hela året. Vädret kännetecknas av varma somrar och milda vintrar, med golfsäsongen som vanligtvis sträcker sig från sen vår till tidig höst. Denna period erbjuder de mest gynnsamma förutsättningarna för att njuta av en golfrunda medan du tar in de pittoreska franska landskapen.

Upplevelser Frankrike

Besök Paris med Eiffeltornet, Louvren och Versailles. Eller koppla av på stränderna på den franska Rivieran. Prova restauranger med landets gastronomiska läckerheter. Eller kanske besöka Bourgognes vingårdar. Oavsett om du vandrar genom pittoreska gator i en stad eller by eller njuter av utsökt vin och mat så fängslar Frankrike med sin tidlösa elegans. Upplevelserna i Frankrike sträcker sig bortom golfen och skapar en omfattande golfresa.

Resebolag med golfresor till Frankrike

Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer. Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer!

När du reser med Golf Plaisir blir du väl omhändertagen. Allt är förberett och anpassat för att du ska kunna koncentrera dig på golfen och njuta av livet. Har du rest med Golf Plaisir tidigare vet du att vår personal är något alldeles extra.

Sedan 2001 har vi erbjudit golfupplevelser av högsta kvalitet. Vår personliga och kundanpassade service har lett till en stor skara återkommande kunder. Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga golfarrangemang. En rättframt golfarrangemang passar dig som inte vill lägga tid på planeringen av din semester med golf. Vi erbjuder även konferens- och företagsarrangemang.