Golfresor Thailand

Information om golf i Thailand

Golfresor Thailand

Här visas information om golf i Thailand!

>>Golfresor >>Golfresor Thailand

Golf i Thailand

Med flera golfbanor i världsklass med fantastisks landskap, erbjuder Thailand en oförglömlig golfupplevelse för spelare på alla nivåer.

Här får du information om golf i Thailand och även resebolag som arrangerar golfresa till Thailand.

Golfbanor i Thailand

Thailand har ett imponerande utbud av golfbanor designade av kända arkitekter, som erbjuder en blandning av utmaning och skönhet. Från tropiska golfbanor till banor i närheten av berg. Golfbanor som Black Mountain Golf Club i Hua Hin, Red Mountain Golf Club i Phuket och Siam Country Club i Pattaya.

Black Mountain Golf Club i Hua Hin

Golfresorter i Thailand

Pineapple Valley Golf Club i Hua Hin (f.d Banyan Golf Club & Resort), Laguna Golf Phuket och Siam Country Club i Pattaya, här kan du njuta av den ultimata golfresan mitt i Thailands tropiska skönhet.

Pineapple Valley Golf Club - Golfresor Thailand
Pineapple Valley Golf Club

Golfdestinationer i Thailand

Thailand har flera populära golfdestinationer, som alla erbjuder sin egen unika charm och lockelse. Utforska den livliga staden Bangkok, där du hittar både historiska landmärken tillsammans med förstklassiga golfbanor.

Alternativt kan du bege dig till kuststäderna Phuket och Hua Hin, kända för sina fantastiska stränder och golfresorter.  

Oavsett om du föredrar stadsspänning eller lugn vid stranden, har Thailand den perfekta golfdestinationen för dig.

Golf nära Bangkok

Bangkok, Thailands livliga huvudstad, är hem för några av landets främsta golfbanor. Banor som Thai Country Club, Alpine Golf Club och Suwan Golf & Country Club erbjuder golfbanor med fantastisk utsikt över stadens silhuett. Efter en runda kan du utforska Bangkoks kulturella attraktioner och livliga marknader. Här finns även Navatanee Golf Club.

Suwan Golf & Country Club - Golfresor Thailand
Suwan Golf & Country Club

Golf nära Pattaya

Pattaya är en stad vid Siamviken ca 10 mil sydöst om Bangkok. Staden är känd för sitt livligt nattliv och de goda möjligheterna till havsbad. Här finns också välkända Siam Country Club.

En timmes bilväg norr om Pattaya finns Amata Spring Country Club.

Suwan Golf & Country Club - Golfresor Thailand
Suwan Golf & Country Club

Golf nära Phuket

Phuket, Thailands mest populära ö destination, erbjuder en golfupplevelse mitt i ett fantastiskt kustlandskap och tropiskt landskap. Golfbanor som Red Mountain Golf Club och Laguna Golf Phuket erbjuder utmanande golfbanor och panoramautsikt över Andamansjön.

Efter en runda kan du koppla av på Phukets vita sandstränder, utforska livliga marknader eller njut av en traditionell thailändsk massage.

Laguna Golf Phuket - Golfresor Thailand
Laguna Golf Phuket

Golf nära Hua Hin

Hua Hin, en charmig kuststad som ligger söder om Bangkok. Golfbanor som Black Mountain Golf Club och Banyan Golf Club & Resort erbjuder mästerskapslayouter och bekvämligheter i världsklass.

Efter en runda kan du utforska Hua Hins historiska platser, njuta av färsk fisk och skaldjur vid stranden eller varva ner på ett av stadens lyxiga spa.

Black Mountain Golf Club - Golfresor Thailand
Black Mountain Golf Club

Golfväder i Thailand

Thailand har ett tropiskt klimat, vilket gör det till en idealisk destination för golf året runt. Även om vädret kan variera från region till region, upplever landet i allmänhet varma temperaturer och enstaka regn.  

Den bästa tiden på säsongen att spela golf i Thailand

Den bästa tiden att spela golf i Thailand är under den svala, torra säsongen, från november till april. Under denna tid är temperaturerna mildare, och nederbörd är mindre sannolikt, vilket ger idealiska förhållanden för golf.

Upplevelser Thailand

Förutom golf erbjuder Thailand en mängd aktiviteter för att komplettera din golfupplevelse. Utforska landets historiska tempel, ge dig ut på ett kulinariskt äventyr eller varva ner på orörda stränder. Med lyxiga spa, pulserande nattliv och spännande utomhusäventyr ser Thailand till att din golfresa är fylld med både spänning och avkoppling

Resebolag med golfresor till Thailand