Golfresor Madeira

Information om golf på Madeira

Golfresor Madeira

Här visas information om golf på Madeira!

>>Golfresor >>Golfresor Madeira

Golf på Madeira

Madeira är en förtrollande paradisö i Atlanten känd för sin fantastiska naturliga skönhet, inklusive frodiga berg, karga kustlinjer och livfulla botaniska trädgårdar.

Madeira har några av de mest magnifika golfbanorna i Europa. Från de utmanande layouterna på Santo da Serra Golf Club till de natursköna Palheiro Golf, varje bana erbjuder en unik och oförglömlig golfupplevelse.

Här får du information om golf på Madeira och även resebolag som arrangerar golfresa till Madeira.

Golf på Maderia

Upptäck de bästa golfdestinationerna som Madeira har att erbjuda. Oavsett om du föredrar kustbanor med panoramautsikt över havet eller bergig terräng med frodig grönska, har Madeira något för alla.

För dem som söker den ultimata golfutmaningen är Madeira hem för flera mästerskapsgolfbanor som kommer att sätta dina färdigheter på prov.

Santo da Serra Clube de Golf

En 27 håls anläggning skapad av kända golfarkitekten Robert Trent Jones Seniors. Anläggningen och omgivningen räknas som en av världens vackraste och rankas bland världens finaste golfbanor. Här har det också spelats flera Madeira Open på Europatouren genom åren.

Santo da Serra Clube de Golf

Palheiro Golf

Palheiro Golf designad av den kända arkitekten Cabell Robinson är en annan fantastisk golfbana som även den rankas mycket högt bland Europas golfbanor.

Denna mästerskapsbana erbjuder en harmonisk blandning av naturlig skönhet och utmanande spel.

Förbered dig på att bli förtrollad av vidsträckt utsikt över Atlanten. Varje hål erbjuder en unik utmaning, vilket garanterar en spännande upplevelse för golfare på alla nivåer. Men Palheiro Golf är mer än bara en golfbana – det är ett resmål i sig.

Efter en givande runda kan du koppla av i klubbhuset och njuta av gourmetmat på restaurangen med utsikt över banan. Eller kanske njuta av en spabehandling.

Med sina hisnande vyer, utmanande layout och bekvämligheter i världsklass erbjuder Palheiro Golf en oförglömlig golfupplevelse på Madeira.

Palheiro Golf - Golfresor Madeira
Palheiro Golf

Porto Santo Golfe

På ön Porto Santo i Madeiras skärgård, finns Porto Santo Golfe för golfentusiaster som söker en oförglömlig upplevelse. Känd för sin mästerskapsbana designad av Severiano Ballesteros, erbjuder denna golfbana en perfekt blandning av naturlig skönhet och utmanande spel.

Förbered dig på att bli fascinerad när du startar mot en bakgrund av hisnande havsutsikt och karga klippor. Banans strategiska layout, böljande fairways och orörda greener utgör en upplevelse för golfare på alla nivåer.

Porto Santo Golfe - Golfresor Madeira
Porto Santo Golfe

Golfväder på Madeira

Med sitt milda klimat och soliga himmel erbjuder Madeira perfekt golfväder under hela året. Även om Madeira erbjuder utmärkt golfväder året runt, kan vissa tider på året vara mer att föredra för din golfresa.

Överväg att besöka under våren eller hösten för milda temperaturer och färre folkmassor, så att du kan njuta av öns golfbanor till fullo.

Upplev Madeira

Madeira erbjuder en mängd olika upplevelser för besökare. Från att utforska charmiga byar och njuta av utsökt mat till att ge sig ut på natursköna vandringar och koppla av på orörda stränder, fängslar Madeira med sin tidlösa tjusning och varma gästfrihet, vilket gör det till ett måste att besöka för resenärer.

Resebolag med golfresor till Madeira

Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer. Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer!

När du reser med Golf Plaisir blir du väl omhändertagen. Allt är förberett och anpassat för att du ska kunna koncentrera dig på golfen och njuta av livet. Har du rest med Golf Plaisir tidigare vet du att vår personal är något alldeles extra.

Sedan 2001 har vi erbjudit golfupplevelser av högsta kvalitet. Vår personliga och kundanpassade service har lett till en stor skara återkommande kunder. Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga golfarrangemang. En rättframt golfarrangemang passar dig som inte vill lägga tid på planeringen av din semester med golf. Vi erbjuder även konferens- och företagsarrangemang.