Golfresor Bulgarien

Information om golf i Bulgarien

Golfresor Bulgarien

Här visas information om golf i Bulgarien!

>>Golfresor >>Golfresor Bulgarien

Golf i Bulgarien

Bulgarien, ett land med en historia som går tillbaka till antika civilisationer, har en fängslande blandning av tradition och modernitet. Från den dynamiska huvudstaden Sofia till de charmiga städerna och orterna längs Svarta havets kust erbjuder Bulgarien en rik blandning av kultur, utsökt mat och hisnande landskap.

Här får du information om golf i Bulgarien och även resebolag som arrangerar golfresa till Bulgarien.

Golfdestinationer i Bulgarien

Bulgarien har vuxit fram som en förstklassig golfdestination, med golfbanor i världsklass. Oavsett om du är proffs eller nybörjare, finns golfbanor för alla skicklighetsnivåer. Bulgariens varierande geografi ger unika golfupplevelser.

Nära huvudstaden Sofia

St. Sofia Golf Club & Spa

St. Sofia Golf Club & Spa ligger strax utanför huvudstaden och har en 18-håls mästerskapsbana. Anläggningen erbjuder förstklassiga bekvämligheter, inklusive ett spa, fitnesscenter och fina middagar.

St. Sofia Golf Club & Spa

Pravets Golfklubb

Mindre än 1 h bilkörning från Sofia välkomnar Pravets Golf Club golfare med sin utmanande layout och natursköna omgivningar. Banan är en favorit bland lokalbefolkningen och ett måste för alla golfentusiaster som utforskar huvudstaden.

Pravets Golf Club är designad av Peter Harradine och erbjuder en 18-håls mästerskapsbana. Banan utmanar spelare med strategiska vattenhinder och böljande terräng.

Pravets Golf Club

Östra Bulgarien – nära Varna

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort (Kavarna)

Thracian Cliffs ligger vid Svarta havets kust och är ett golf- och fritidsparadis. Den Gary Player-designade banan kompletteras av lyxiga villor, spafaciliteter och hisnande havsutsikt. 

Thracian Cliffs

BlackSeaRama Golf

BlackSeaRama Golf Club designad av Gary Player, ligger längs Bulgariens kust norr om staden Varna. Denna golfbana erbjuder utmanande fairways och hisnande havsutsikt med vyer över Svarta havet vid varje hål.

BlackSeaRama Golf Club

Golf nära Bansko

För dem som söker ett bergigt golfäventyr, levererar Bansko ca 2 timmar söder om huvudstaden Sofia. Bansko omges av Pirinbergen och erbjuder inte bara utmanande banor utan också en charmig stad med en livlig atmosfär.

Pirin Golf & Country Club

Söder om huvudstaden Sofia, inbäddat i Pirinbergen ligger Pirin Golf & Country Club i den pittoreska staden Bansko. En 18-håls mästerskapsbana designad av den legendariske Ian Woosnam. Golfare kan förvänta sig utmanande fairways mitt i de hisnande Pirinbergen.

Pirin Golf & Country Club

Golfväder i Bulgarien

Bulgariens varierande klimat säkerställer att golfare kan njuta av sin favoritsysselsättning nästan året runt. Kustområdena erbjuder ett medelhavsklimat, medan bergsregionerna ger en uppfriskande tillflyktsort under sommarmånaderna. Golfvädret i Bulgarien är vanligtvis gynnsamt från sen vår till tidig höst.

Den bästa tiden på säsongen att spela golf i Bulgarien

Den optimala tiden för en golfresa till Bulgarien beror på dina preferenser. Vår och höst är populära och erbjuder milda temperaturer och frodiga landskap. Sommaren är idealisk för kustgolf.

Bulgarien – ett golfparadis

Bulgarien, med sina fantastiska landskap, förstklassiga banor och rika kulturväv, har etablerat sig som en förstklassig golfdestination. Medan Bulgariens golfbanor är ett stort dragplåster, erbjuder landet en uppsjö av fritidsaktiviteter för en komplett semester. Utforska historiska platser, njut av utsökt mat eller koppla av på Svarta havets orörda stränder.

resebolag med golfresor till Bulgarien

Sedan 2001 har vi erbjudit golfupplevelser av högsta kvalitet. Vår personliga och kundanpassade service har lett till en stor skara återkommande kunder. Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga golfarrangemang. En rättframt golfarrangemang passar dig som inte vill lägga tid på planeringen av din semester med golf. Vi erbjuder även konferens- och företagsarrangemang.