Golfresor Marocko

Information om golf i Marocko

Golfresor Marocko

Här visas information om golf i Marocko!

>>Golfresor >>Golfresor Marocko

Golf i Marocko

Marocko, ett land där uråldriga traditioner möter tjusningen i Sahara, håller på att växa fram som en förtrollande destination för golfentusiaster som söker en unik blandning av kultur och golf i världsklass. Marocko erbjuder en fängslande golfupplevelse, från banor i öknen till golfbanor som ligger inbäddat mot Atlasbergen i bakgrunden till  golfbanor vid kusten.

Här får du information om golf i Marocko och även resebolag som arrangerar golfresa till Marocko.

Golfbanor i Marocko

Marocko har en samling golfbanor från berömda ökenbanor som Assoufid Golf Club nära Marrakech till golfbanor vid kusten som Mazagan Golf Club vid El-Jadida nära Casablanca.

Assoufid Golf Club - Golfresor Marocko
Assoufid Golf Club

Golfdestinationer i Marocko

Marrakech, Agadir och Casablanca, här hittar du förstklassiga golfbanor tillsammans med historiska landmärken och natursköna landskap. Dessa destinationer erbjuder inte bara exceptionell golf utan erbjuder också en varm och välkomnande atmosfär för en komplett golfresa.

Golf nära Marrakech

Marrakech, med sina livliga marknader och historiska medina, erbjuder en golfupplevelse mitt i kulturell rikedom. Med golfbanor som Royal Golf Marrakech, Assoufid Golf Club och Samanah Golf Club. Efter en golfrunda kan du utforska Marrakechs livliga gator och arkitektoniska underverk.

Royal Golf Marrakech - Golfresor Marocko
Royal Golf Marrakech

Golf nära Agadir

Agadir med sin fantastiska strand är ett golfparadis på Marockos Atlantkust. Golfbanor som Golf du Soleil och Golf de l’Océan erbjuder en perfekt blandning av utmanande golfbanor närheten till kusten. Efter en dag på golfbanan kan du varva ner på Agadirs gyllene stränder och utforska stadens pulserande nattliv.

Golf du Soleil - Golfresor Marocko
Golf du Soleil

Golf nära Casablanca

Casablanca, Marockos ekonomiska och kulturella nav, erbjuder golfbanor som Royal Golf Anfa och Royal Golf Dar Es Salam. En perfekt mix av utmanande spel och stadens kosmopolitiska tjusning. Efter en runda kan du utforska Casablancas historiska landmärken, moderna arkitektur och livliga atmosfär.

Royal Golf Dar Es Salam - Golfresor Marocko
Royal Golf Dar Es Salam

Golf nära Ifrane

The Michlifen Golf & Country Club ligger nära Ifrane, en liten stad i bergen drygt 2,5 timme söder om Rabat. Golfbanan ligger på 1650 meters höjd och räknas som en av Marockos bästa golfbanor.

Golfresorter i Marocko

Förhöj din golfupplevelse genom att välja en av Marockos främsta golfresorter. Dessa golfresorter blandar lyxigt boende med enastående golffaciliteter och utlovar en oförglömlig golfsemester. Överväg destinationer som Fairmont Royal Palm Marrakech, Mazagan Beach & Golf Resort och Assoufid Golf Club, som erbjuder inte bara exceptionell golf utan också en rad bekvämligheter för att förbättra din golfvistelse.

Mazagan Beach & Golf Resort

Golfturneringar i Marocko

Marocko är värd för en rad prestigefyllda golfturneringar som lockar spelare från hela världen. Trophée Hassan II, som hålls på Royal Golf Dar Es Salam i Rabat, är en höjdpunkt på DP World tour (f.d europatouren), och visar Marockos engagemang för golf på toppnivå.

Golfväder i Marocko

Marocko upplever ett varierat klimat, vilket gör det lämpligt för golf hela året. Vädret kännetecknas av varma temperaturer, rikligt med solsken och milda vintrar. Medan de inre områdena kan vara varma på sommaren, ger kustområden och högre höjder trevliga förhållanden för golf även under sommarmånaderna.

Den bästa tiden på säsongen att spela golf i Marocko

För den optimala golfupplevelsen, planera din resa till Marocko under vår- och höstmånaderna. Vädret under dessa perioder är mildare, med temperaturer från 15 till 25 grader Celsius. Det behagliga klimatet säkerställer att du kan njuta av dina golfronder till fullo samtidigt som du utforskar Marockos olika landskap.

Upplev Marocko

Förutom golfen erbjuder Marocko en mängd fritidsaktiviteter för att komplettera din golfresa. Utforska de historiska medinaerna i Marrakech och Fes, ta en kamelvandring i Sahara eller koppla av i Agadirs kustnära skönhet.

Kombinationen av golf och andra aktiviteter i Marocko ger din golfresa till Marocko inte bara handlar om golf utan också om att uppleva kulturen och det mångsidiga utbudet av denna nordafrikanska pärla.

Resebolag med golfresor till Marocko

Besök researrangörer som har golfresor till Marocko för mer information om olika golfresmål:

Sedan 2001 har vi erbjudit golfupplevelser av högsta kvalitet. Vår personliga och kundanpassade service har lett till en stor skara återkommande kunder. Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga golfarrangemang. En rättframt golfarrangemang passar dig som inte vill lägga tid på planeringen av din semester med golf.