Golfresor Italien

Information om golf i Italien

Golfresor Italien

Här visas information om golf i Italien!

>>Golfresor >>Golfresor Italien

Golf i Italien

Italien är inte bara känt för sin konst, historia och mat, utan håller också på att växa fram som en destination för golfentusiaster. Inbäddat i hjärtat av Medelhavet inbjuder Italien golfare att uppleva den perfekta blandningen av historisk charm, kulturell rikedom och golfbanor i världsklass.

Här får du information om golf i Italien och även resebolag som arrangerar golfresa till Italien.

Golfbanor i Italien

Italien har en anmärkningsvärd samling golfbanor, som alla erbjuder en unik blandning av utmanande spel och naturskönhet.

Från banor mot bakgrund av böljande toskanska kullar till de nära de historiska platserna i Rom, Italien vänder sig till golfare på alla nivåer.

Marco Simone Golf & Country Club, Castelgandolfo Golf Club och Argentario Golf Resort & Spa är några golfbanor som visar upp Italiens engagemang för att tillhandahålla golfanläggningar i världsklass.

Marco Simone Golf & Country Club

Golfresorter i Italien

Förhöj din golfupplevelse genom att välja en av Italiens främsta golfresorter. Verdura Resort på Sicilien, och Bogogno Golf Resort nära Milano som erbjuder inte bara exceptionell golf utan också en rad bekvämligheter för att förbättra din vistelse.

Golfdestinationer i Italien

Italien har olika golfdestinationer, alla med sin egen unika charm. Några välkända regioner är Rom, Milano och Toscana regionen med Florens. Här finns förstklassiga golfbanor med rika kulturella upplevelser i området. Dessa städer rymmer inte bara några av de bästa golfbanorna utan ger också en livlig atmosfär för en komplett golfresa.

Golf nära Rom

Rom har ett urval av golfbanor i toppklass. Marco Simone Golf & Country Club, Olgiata Golf Club, Parco di Roma Golf Club, Circolo del Golf di Roma Acquasanta och Parco de’ Medici Golf Club är kända för sina utmanande layouter och historiska omgivningar. Njut av en golfrunda bland gamla ruiner och kulturella underverk.

Parco de' Medici Golf Club - Golfresor Italien
Parco de’ Medici Golf Club

Golf nära Milano

Milano, Italiens mode- och designhuvudstad, erbjuder en unik golfupplevelse, Golf Club Milano, Bogogno Golf Resort, Golf Club Ambrosiano,Castello Tolcinasco Golf Resort & Spa, och Barlassina Country Club är några golfbanor nära Milano som ger en perfekt balans mellan utmanande banor och kosmopolitisk tjusning. Efter en dag på banan kan du utforska Milano.

Bogogno Golf Resort

Golf nära Como, norr om Milano

Ett par mil norr om Milano nära Como hittar vi Villa d’Este Golf Club som också rankas som en av italiens bästa golfbanor.

Villa d'Este Golf Club - Golfresor Italien
Villa d’Este Golf Club

Golf i Toscana regionen

Golf nära Florens, Toscana

Florens, renässansens vagga, utgör en fängslande bakgrund för en golfsemester. Le Pavoniere Golf & Country Club och Ugolino Golf Club är populära val för golfare som söker en blandning av utmanande golfspel och Florens kulturella rikedom.

En dryg timmes bilfärd söder om Florens finns Royal Golf La Bagnaia som även är en av italiens bästa golfbanor

Royal Golf La Bagnaia - Golfresor italien
Royal Golf La Bagnaia

Fler regioner

En knapp halvtimmes bilfärd norr om Perugia i centrala Italien finns Antognolla Golf Club. En dryg timmes bilfärd nordöst om Venedig finns Golf Club Lignano som är en av de bästa golfbanorna i Italien. Nära flygplatsen vid Turin i nordvästra Italien finns Royal Park I Roveri.

Golf Club Lignano - Golfresor Italien
Golf Club Lignano

Sardinien och Sicilien

På Sardinen finns annan fantastisk golfbana Is Arenas Golf & Country Club.

På sydvästra delen av Sicilien finns Verdura resort Golf som är en av Italiens bästa golfbanor. Resorten är 5 stjänig och har en fantastisk golfbana.

Verdura resort Golf - Golfresor Italien
Verdura resort Golf

Golfturneringar i Italien

Italien är värd för en rad golfturneringar där Italian Open är bland höjdpunkterna i golfkalendern.

Golfväder Italien

Italien upplever ett varierat klimat, vilket gör det lämpligt för golf hela året. Vädret varierar från medelhavsklimat i kustområdena till alpint klimat i de norra regionerna. Golfsäsongen sträcker sig vanligtvis från sen vår till tidig höst, och erbjuder de mest gynnsamma förutsättningarna för att njuta av en golfrunda.

Upplev Italien

Italien är inte bara en golfdestination; det är ett land som erbjuder olika upplevelser för alla resenärer. Utforska antika ruiner, konsten i Florens, kryssa längs Amalfikusten, promenera genom historiska städer och njut av det världsberömda italienska köket.

Resebolag med golfresor till Italien

Italien har över 250 golfbanor i olika regioner. Besök researrangörer som har golfresor till Italien för mer information om olika golfresmål:

Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer. Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer!

När du reser med Golf Plaisir blir du väl omhändertagen. Allt är förberett och anpassat för att du ska kunna koncentrera dig på golfen och njuta av livet. Har du rest med Golf Plaisir tidigare vet du att vår personal är något alldeles extra.

Sedan 2001 har vi erbjudit golfupplevelser av högsta kvalitet. Vår personliga och kundanpassade service har lett till en stor skara återkommande kunder. Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga golfarrangemang. En rättframt golfarrangemang passar dig som inte vill lägga tid på planeringen av din semester med golf. Vi erbjuder även konferens- och företagsarrangemang.