Golfresor Jamaica

Information om golf Jamaica

Golfresor Jamaica

Här visas information om golf Jamaica!

>>Golfresor >>Golfresor Jamaica

Golf Jamaica

Jamaica i Karibien är känd för sina reggaerytmer och börjar även bli en lockande destination för golfentusiaster som söker ett tropiskt golfparadis. Från golfbanor längs med kusten med panoramautsikt över havet till golfbanor i inlandet omgivna av tropisk grönska. Jamaica erbjuder en golfupplevelse som kombinerar golf med den avslappnade öns charm.

Här får du information om golf på Jamica och även resebolag som arrangerar golfresa till Jamaica.

Golfbanor Jamaica

Jamaica har ett urval av golfbanor som visar upp landets naturliga skönhet. Från Half Moon Golf Course i nordvästra Jamaica, en golfbana i världsklass, till den natursköna Negril Hills Golf Club i västra Jamaica. Varje golfbana erbjuder en unik spelupplevelse.

Half Moon Golf Course - Golfresor Jamaica
Half Moon Golf Course

Golfresorter i Jamaica

Half Moon Resort, Tryall Club och Hilton Rose Hall Resort med Cinnamon Hill Golf Course, erbjuder inte bara exceptionell golf utan också en rad bekvämligheter för att förbättra din vistelse.

Tryall Club - Golfresor Jamaica
Tryall Club

Golfdestinationer i Jamaica

Jamaica har olika golfdestinationer som alla erbjuder en unik blandning av utmärkt golf och karibisk charm. Montego Bay, Ocho Rios och Negril, här finns förstklassiga golfbanor med bakgrund av turkosa vatten och tropiska landskap.

Golf nära Montego Bay

Montego Bay i nordvästra Jamica, med sin livliga atmosfär och fantastiska kustlinje, ger en golfupplevelse mitt i tropisk skönhet. Golfbanor som Tryall, White Witch, Cinnamon Hill Golf Course och Half Moon Golf Course erbjuder en perfekt blandning av utmanande golfbanor och stadsliv. Efter en golfrunda kan du utforska Montego Bays lokala marknader och livliga nattliv.

Cinnamon Hill Golf Course - Golfresor Jamaica
Cinnamon Hill Golf Course

Golf nära Ocho Rios

Ocho Rios, en jamaicansk pärla inbäddad längs öns norra kust, har fantastiska vyer och golfupplevelser i världsklass. Sandals Golf & Country Clubs grönskande fairways erbjuder en utmanande men ändå fridfull upplevelse.

Efter en runda kan du utforska Ocho Rios ikoniska vattenfall och botaniska trädgårdar.

Sandals Golf & Country Clubs - Golfresor Jamaica
Sandals Golf & Country Clubs

Golf nära Negril

Negril, känd för sin Seven Mile Beach och solnedgångar vid klipporna, erbjuder en golfupplevelse mitt i ett hisnande landskap. Banor som Negril Hills Golf Club erbjuder en perfekt blandning av utmanande golf och stadens avslappnade charm. Efter en golfrunda kan du varva ner på Negrils orörda stränder och utforska den lokala musikscenen.

Golf nära Kingston

15 minuters bilfärd från Kingston finns en av Jamaicas bästa golfbanor Caymanas Golf Club.

Caymanas Golf Club

Golfväder i Jamaica

Jamaica har ett tropiskt klimat, vilket gör det lämpligt för golf hela året. Vädret kännetecknas av varma temperaturer, uppfriskande havsbrisar och enstaka regnskurar. Även om regn kan förväntas, skapar den frodiga grönskan och tropiska landskapen en förtrollande bakgrund för en minnesvärd golfupplevelse.

Den bästa tiden på säsongen att spela golf i Jamaica

För den optimala golfupplevelsen, planera din resa till Jamaica under vintermånaderna, från december till mars. Vädret under denna period är mildare, med temperaturer från 25 till 30 grader Celsius. Den torra årstiden garanterar idealiska förhållanden för golf.

Upplevelser i Jamaica

Förutom golfen erbjuder Jamaica en mängd aktiviteter för att komplettera din golfresa. Utforska vattenfallen i Ocho Rios, koppla av på stränderna i Negril eller fördjupa dig i Kingstons livliga kultur. Jamaica är ett unikt och oförglömligt golfresemål.

Resebolag med golfresor till Jamaica

Besök researrangörer som har golfresor till Jamaica för mer information om olika golfresmål:

Sedan 2001 har vi erbjudit golfupplevelser av högsta kvalitet. Vår personliga och kundanpassade service har lett till en stor skara återkommande kunder. Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga golfarrangemang. En rättframt golfarrangemang passar dig som inte vill lägga tid på planeringen av din semester med golf.