Golfresor Portugal

Information om golf i Portugal

Golfresor Portugal

Här visas information om golf i Portugal!

>>Golfresor >>Golfresor Portugal

Golf i Portugal

Portugal blandar historisk charm och kustnära skönhet, har blivit en tillflyktsort för golfare och erbjuder en perfekt harmoni av utmanande golfbanor och natursköna landskap.

Här får du information om golf i Portugal och även resebolag som arrangerar golfresa till Portugal.

Golfbanor i Portugal

Från kustbanor i Algarve till de pittoreska layouterna nära Lissabon, Portugal vänder sig till golfare på alla nivåer.

Några anmärkningsvärda banor inkluderar Dom Pedro Victoria Golf Course, Monte Rei Golf & Country Club, Terras da Comporta – Comporta Dunes, Praia D’EL Ray Golf & Beach Resort och Oitavos Dunes.

Dom Pedro Victoria Golf Course - Golfresor Portugal
Dom Pedro Victoria Golf Course

Golfdestinationer i Portugal

I Lissabon, Algarve och Porto hittar du förstklassiga golbanor med en miljö av rika kulturella upplevelser. Dessa städer rymmer inte bara några av de bästa golfbanorna utan ger också en livlig atmosfär för din golfresa.

Golf nära Lissabon

Lissabon, den historiska huvudstaden, har 10 golfklubbar i regionen. Några av de mest kända är Quinta do Peru Golf & Country Club, Oitavos Dunes, Penha Longa Resort, Lisbon Sport Club, Estoril Golf Club,  West Cliffs och en bit utanför Lissabon finns Terras da Comporta – Comporta Dunes.

Oitavos Dunes-Golfresor Portugal
Oitavos Dunes

Golf norr om Lissabon

Drygt en timmes bilfärd norr om Lissabon utmed Atland kusten finns 2 fantastiska golfbanor. Praia D’EL Ray och West Cliffs som båda drivs av Praia D’EL Ray Golf & Beach Resort

West Cliffs

Linksbana utmed Atlanten. Grannbana till Praia D’EL Ray.

West Cliffs-Golfresor Portugal
West Cliffs

Praia D’EL Ray Golf

Välkända Praia D’EL Ray är en mästerskapsbana som brukar räknas som en av europas vackraste golfbanor med fantastisk miljö utmed kusten.

Praia D’EL Ray-Golfresor Portugal
Praia D’EL Ray Golf & Beach Resort

Golf söder om Lissabon

Ca 1 timmes bilfärd söder om Lissabon utmed Atlantkusten finns Terras da Comporta – Comporta Dunes som också är en av Portugals bästa golfbanor.

Terras da Comporta - Comporta Dunes-Golfresor Portugal
Terras da Comporta – Comporta Dunes

Golf i Algarve

Algarve kusten, känd för sina gyllene stränder och pittoreska klippor. Det finns över 30 golfklubbar i närheten av Algarve. Monte Rei Golf & Country Club, Quinta do Lago, Ombria Resort Algarve, Amendoeira Golf Resort, Dom Pedro Golf Vilamoura, Epische Golf, Vale do Lobo och Quinta da Ria och är bara några av de populära alternativ för golfare som söker en blandning av utmanande spel och Algarve-regionens skönhet.

Monte Rei Golf & Country Club

Monte Rei ligger i den autentiska östra Algarve och har cirka 400 hektar pittoreska landskap med utsikt över Jack Nicklaus signaturgolfbana, som av många anses vara en av de bästa golfbanorna i Portugal.

Monte Rei Golf & Country Club

Quinta do Lago

Quinta do Lagos norra och södra banor är ansedda enligt många bland Europas bästa golfbanor.

Quinta do Lago-Golfresor Portugal
Quinta do Lago

Golf nära Porto

Porto erbjuder en unik golfupplevelse här finns bland andra 9 håls linksbanan Miramar Club de Golf som grundades redan 1932. Endast en bit från Portos centrum finns Golfo da Quinta do Fojo. I södra delen av Porto finns Oporto Golf Club som också är en av Portugals äldsta golfbanor grundad 1890.

Efter en dag på golfbanan kan du utforska Portos historiska charm och livliga atmosfär.

Estela Golf Club en bit norr om Porto och Amarante Golf Course drygt 1 timmes bilfärd öster om Porto erbjuder en perfekt balans mellan utmanande golfbanor och kulturell utforskning.

Amarante Golf Course-Golfresor Portugal
Amarante Golf Course

Golfturneringar i Portugal

Portugal är värd för en rad golfturneringar som lockar både lokala och internationella spelare. Portugal Masters och Open de Portugal är bland höjdpunkterna i golfkalendern.

Golfväder i Portugal

Portugal med sitt medelhavsklimat gör det till en idealisk destination för golf under hela året. Vädret kännetecknas av milda, blöta vintrar och varma, torra somrar, vilket skapar gynnsamma förutsättningar för golf. Golfsäsongen sträcker sig över hela året och erbjuder stora möjligheter att njuta av spelet i det fantastiska portugisiska landskapet.

Den bästa tiden på säsongen att spela golf i Portugal

För den optimala golfupplevelsen, planera din resa till Portugal under vår- eller höstmånaderna. Vädret under dessa perioder är milt, med temperaturer från 15 till 25 grader Celsius. Kombinationen av behagliga temperaturer och längre dagsljus garanterar en njutbar och utökad golfupplevelse.

Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer. Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer!

När du reser med Golf Plaisir blir du väl omhändertagen. Allt är förberett och anpassat för att du ska kunna koncentrera dig på golfen och njuta av livet. Har du rest med Golf Plaisir tidigare vet du att vår personal är något alldeles extra.

Sedan 2001 har vi erbjudit golfupplevelser av högsta kvalitet. Vår personliga och kundanpassade service har lett till en stor skara återkommande kunder. Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga golfarrangemang. En rättframt golfarrangemang passar dig som inte vill lägga tid på planeringen av din semester med golf. Vi erbjuder även konferens- och företagsarrangemang.