Golfresor Grekland

Information om golf i Grekland

Golfresor Grekland

Här visas information om golf i Grekland!

>>Golfresor >>Golfresor Grekland

Golf i Grekland

Grekland är en framväxande destination för golfentusiaster. Grekland ligger inbäddat i det sydöstra hörnet av Europa och inbjuder golfare att ge sig ut på en resa genom förstklassiga golfbanor mitt bland antika ruiner och kustnära skönhet.

Här får du information om golf i Grekland och även resebolag som arrangerar golfresa till Grekland.

Golfbanor i Grekland

Grekland har ett växande antal golfbanor som erbjuder unika spelupplevelser. Från golfbanor mot bakgrund av Egeiska havet till de som ligger inbäddat i hjärtat av Aten. Grekland vänder sig till golfare på alla nivåer.

Costa Navarinos golfbanor Hills, The Dunes och Bay Course tillhör Greklands bästa. Fler anmärkningsbara golfbanor är Porto Elounda Golf & Spa Resort, The Crete Golf Club och Glyfada Golf Club i Aten, som visar upp Greklands engagemang för att tillhandahålla golfanläggningar i världsklass.

Porto Elounda Golf & Spa Resort på Kreta

Golfdestinationerna i Grekland

Aten, Södra Grekland, Kreta, Korfu och Rhodos, här hittar du förstklassiga golfbanor parallellt med rika kulturella upplevelser. Dessa städer rymmer inte bara några av de bästa golfbanorna utan ger också en livlig atmosfär för en komplett golfresa.

Golf i Aten

Aten, den historiska huvudstaden, har ett urval av förstklassiga golfbanor. Glyfada Golf Club i Aten och Athens Golf Club är kända för sina utmanande layouter och historiska omgivningar.

Glyfada Golf Club - Golfresor Grekland
Glyfada Golf Club i Aten

Södra Grekland

På Greklands sydvästra kust ligger Costa Navarino med golfbanorna Hills, The Dunes och Bay Course.

Costa Navarino - Golfresor Grekland
Costa Navarino Bay Course

Golf på Korfu

Korfo Golf Club designad av Donald Harradine har en vacker omgivning med bäckar, grönska och bakgrund av berg.

Korfo Golf Club - Golfresor Grekland
Korfo Golf Club

Golf på Kreta

Kreta, den största grekiska ön, där Crete Golf Club och Porto Elounda Golf & Spa Resort är populära val för golfare som söker en blandning av utmanande spel och Kretas natursköna skönhet.

Crete Golf Club - Golfresor Grekland
Crete Golf Club

Golf på Rhodos

Rhodos erbjuder en unik golfupplevelse vid kusten. Afandou Golf Course på Rhodos med fantastisk utsikt över Egeiska havet. Efter en dag på golfbanan kan du utforska Rhodos medeltida gamla stadsdel och dess historiska landmärken.

Afandou Golf Course - Golfresor Grekland
Afandou Golf Course

Golfväder i Grekland

Grekland har medelhavsklimat, vilket gör det till en idealisk destination för golf hela året. Vädret kännetecknas av varma, torra somrar och milda vintrar, vilket skapar gynnsamma förutsättningar för golf.

Den bästa tiden på säsongen att spela golf i Grekland

För den optimala golfupplevelsen, planera din resa till Grekland under den sena våren till tidiga höstmånaderna. Vädret under denna period är milt, med temperaturer från 15 till 30 grader Celsius.

Upplev Grekland

Förutom golf erbjuder Grekland en mängd fritidsaktiviteter för att komplettera din golfresa. Utforska antika ruiner, koppla av på orörda stränder och njut av traditionell grekisk mat.

Oavsett om du söker banor med antika bakgrunder, kustvyer eller kulturell utforskning, utlovar Grekland en golfreseupplevelse.

Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer. Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer!

När du reser med Golf Plaisir blir du väl omhändertagen. Allt är förberett och anpassat för att du ska kunna koncentrera dig på golfen och njuta av livet. Har du rest med Golf Plaisir tidigare vet du att vår personal är något alldeles extra.

Sedan 2001 har vi erbjudit golfupplevelser av högsta kvalitet. Vår personliga och kundanpassade service har lett till en stor skara återkommande kunder. Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga golfarrangemang. En rättframt golfarrangemang passar dig som inte vill lägga tid på planeringen av din semester med golf. Vi erbjuder även konferens- och företagsarrangemang.