Golfresor Tunisien

Information om golf i Tunisien

Golfresor Tunisien

Här visas information om golf i Tunisien!

>>Golfresor >>Golfresor Tunisien

Golf i Tunisien

Tunisien, ett land med forntida historia, medelhavscharm och livlig kultur, växer fram som ett lockande resmål för golfentusiaster som söker en härlig blandning av tradition och golf i världsklass.

Från kustbanor med fantastisk utsikt över Medelhavet till golfbanor i inlandet omgivna av historiska platser, Tunisien erbjuder en golfupplevelse som kombinerar det bästa av nordafrikanska landskap.

Här får du information om golf i Tunisien och även resebolag som arrangerar golfresor till Tunisien.

Golfbanor i Tunisien

Tunisien har ett urval av golfbanor som visar upp landets olika landskap. Från de hyllade golfbanorna som Carthage Golf Course och Citrus Golf Course till dolda pärlor som The Residence Golf Course, alla erbjuder en unik spelupplevelse.

Golfresorter i Tunisien

The Residence Tunis, Citrus Golf Resort och Vincci Flora Park, erbjuder inte bara exceptionell golf utan också en rad bekvämligheter för att förbättra din golfvistelse.

Residence Tunis - Golfresor Tunisien
Residence Tunis
Residence TunisGolfbana

Golfdestinationer i Tunisien

Hammamet, Djerba, Sidi Bou Said, Tabarka och Tunis, här hittar du förstklassiga golfbanor vid Medelhavskusten. Dessa destinationer erbjuder inte bara exceptionell golf utan erbjuder också en varm och välkomnande atmosfär för en golfresa.

Golf nära Tunis

I Tunis, Tunisiens huvudstad finns Golf de Carthage som också är Afrikas och Tunisiens första golfbana etablerad 1927.

Golf de Carthage - Golfresor Tunisien
Golf de Carthage

Golf nära Sidi Bou Said

Sidi Bou Said i närheten av Tunis, med sin distinkta blå och vita arkitektur, ger en golfupplevelse mitt i kulturell prakt. Banor som El Kantaoui Golf Course erbjuder en perfekt blandning av utmanande golfbanor och stadens konstnärliga lockelse. Efter en dag på banan kan du utforska Sidi Bou Saids pittoreska gator, konstgallerier och panoramautsikt över Medelhavet.

El Kantaoui Golf Course - Golfresor Tunisien
El Kantaoui Golf Course

Golf nära Hammamet

Hammamet sydöst om Tunis, med sina vackra stränder och historiska platser, erbjuder en golfupplevelse mitt i kulturell rikedom. Banor som Citrus Golf Course och Yasmine Valley Golf Club erbjuder en perfekt blandning av utmanande golfbanor och stadens kusttjusning. Efter en runda kan du utforska Hammamets gamla medina, livliga marknader och avkopplande badorter.

Citrus Golf Course - Hammamet - Golfresor Tunisien
Citrus Golf Course

Golf nära Djerba

I södra Tunisien nära Djerba finns Djerba Golf Club.

Djerba Golf Club - Golfresor Tunisien
Djerba Golf Club

Golf nära Tabarka

Nära Tabarka i nordvästra Tunisien finns La Cigale Tabarka Golf.

La Cigale Tabarka Golf - Golfresor Tunisien
La Cigale Tabarka Golf

Golfväder i Tunisien

Tunisien har ett medelhavsklimat, vilket gör det lämpligt för golf hela året. Vädret kännetecknas av varma temperaturer, rikligt med solsken och milda vintrar. Kustområdena ger trevliga förhållanden, vilket säkerställer en njutbar golfupplevelse mot bakgrund av Tunisiens olika landskap.

Upplev Tunisien

Tunisien är inte bara en golfdestination; det är ett land som erbjuder olika upplevelser för alla resenärer. Utforska de antika ruinerna i Kartago, koppla av på stränderna i Djerba, eller vandra genom Sidi Bou Saids charmiga gator. Fördjupa dig i historien, charmen och den varma gästfriheten som gör Tunisien till ett unikt och oförglömligt golfresemål.

Resebolag med golfresor till Tunisien

Besök researrangörer som har golfresor till Tunisien för mer information om olika golfresmål:

Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer. Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer!