Golfresor England

Information om golf i England

Golfresor England

Här visas information om golf i England!

>>Golfresor >>Golfresor England

Golf i England

England, ett land med historisk storhet och många fantastiska golfbanor. England erbjuder golfare att uppleva en unik blandning av utmanande banor och rikt kulturarv.

Här får du information om golf i England och även resebolag som arrangerar golfresa till England.

Golfbanor i England

England har över 1800 golfbanor, som var och en erbjuder en unik spelupplevelse. Anmärkningsvärda banor inkluderar Royal Birkdale och Wentworth Golf Club, som visar upp Englands engagemang för att tillhandahålla golfanläggningar i absolut världsklass. England har också en mängd okända golfbanor som håller mycket hög spelkvalitet.

Golfresorter i England

Destinationer som The Belfry, Gleneagles och Trump Turnberry, som erbjuder inte bara exceptionell golf utan också en rad bekvämligheter för att lyfta din golfvistelse.

The Belfry - Golfresor England
The Belfry, nära Birmingham

Golfdestinationer i England

London, Manchester, Liverpool, Birmingham, Wolverhampton och Sandwich är populära destinationer, Här finns förstklassiga golfbanor som bland annat Wentworth Golf Club, Dunham Forest Golf & Country Club, Belfry, Forest of Arden och The Royal St George’s Golf Club.

Golf nära London

London, Englands huvudstad, har ett urval av förstklassiga golfbanor. Wentworth Golf Club, Sunningdale Golf Club och The Grove är kända för sina utmanande layouter och historiska omgivningar. Fler golfbanor I närheten av London är bland andra Swinley Forest Golf Club och St George’s Hill Golf Club.

Wentworth Golf Club - Golfresor England
Wentworth Golf Club

Golf nära Sandwich

Royal Cinque Ports Golf Club

Drygt två rtimmars bilfärd öster om London, nära Sandwich finns Royal Cinque Ports Golf Club som räknas som en av Englands bästa gofbanor.

Royal Cinque Ports Golf Club - Golfresor England
Royal Cinque Ports Golf Club

The Royal St George’s Golf Club

Välkända The Royal St George’s Golf Club som är ren klassisk golfbana med historia. Grundades 1887.  Här har det spelats flera The Open genom åren. Den första redan 1894 vilket också var första utanför Skottland. Totalt har det varit 15 The Open.

The Royal St George's Golf Club - Golfresor England
The Royal St George’s Golf Club

Golf nära Liverpool

Royal Lytham & St Annes Golf Club

1.5 timme norr om Liverpool, nära Blackpool, finns Royal Lytham & St Annes Golf Club. Här har det spelats hela elva The Open och två Ryder Cup. Även andra välkända turneringar som Walker Cup, Womens Open och Senior Open har spelats på denna golfbana. Det var här legendaren Bobby Jones 1926 vann sin första av totalt 3 The Open.

Royal Lytham & St Annes Golf Club - Golfresor England
Royal Lytham & St Annes Golf Club

Royal Birkdale

En dryg halvtimme nordväst om Liverpool finns en annan klassisk golfbana – Royal Birkdale grundad 1889 som en 9 hålsbana och sedan 1897 18 hålsbana.

Här har det varit en mängd golfturneringar genom åren. Bland andra tio The Open och två Ryder Cup, sju womens Open och flera andra turneringar. 2026 är det dags igen för The Open att hållas på denna klassiska golfbana.

Golf nära Manchester

Nära Manchester finns Mere Golf Resort & Spa, Manchester Golf Club och Dunham Forest Golf & Country Club som är populära val för golfare som söker en blandning av utmanande spel.

Dunham Forest Golf & Country Club - Golfresor England
Dunham Forest Golf & Country Club

Golf nära Birmingham

Birmingham, en stad i hjärtat av England, erbjuder en unik golfupplevelse. The Belfry, Forest of Arden Hotel & Country Club och Handsworth Golf Club erbjuder en perfekt balans mellan utmanande golfbanor och stadsliv. Efter en dag på golfbanan kan du utforska Birminghams kulturella mångfald och blomstrande konstscen.

Forest of Arden - Golfresor England
Forest of Arden Hotel & Country Club

Golf I nordvästra England

Trekvarts bilfärd nordväst om York nära Scarborough i nprdvästra england finns Ganton Golf Club. En av Englands bästa inlandsbanor. Här har det spelats golf sedan 1891. Och flera välkända turneringar som The Open och Ryder Cup (1949) har spelats här. Golfbanan var också legendaren Harry Vardons hemmabana. Vardon som räknas som en av världens bästa golfare i sin generation med bland annat hela sex vinster i The Open.

Ganton Golf Club - Golfresor England
Ganton Golf Club

Golfturneringar i England

England är värd för en rad prestigefyllda golfturneringar. Open Championship och BMW PGA Championship är bland höjdpunkterna i golfkalendern.

Golfväder i England

Englands tempererade maritima klimat gör den lämplig för golf hela året. Vädret kännetecknas av milda temperaturer och enstaka regn, vilket skapar en grön och frodig miljö som är idealisk för golf. Golfsäsongen sträcker sig vanligtvis från vår till höst, och erbjuder det mest behagliga vädret för att njuta av en golfrunda.

Den bästa tiden på säsongen att spela golf i England

För den optimala golfupplevelsen, planera din resa till England under den sena våren till tidiga höstmånaderna. Vädret under denna period är milt, med temperaturer från 10 till 20 grader Celsius. Med speldagar som har mer dagsljus under denna period ger gott om tid för längre rundor, vilket gör att du till fullo kan uppskatta skönheten i de engelska golfbanorna. För den väderbitna åretruntgolfaren så går det också utmärkt att spela under vinterhalvåret.

Upplevelser i England

England erbjuder en mängd aktiviteter för att komplettera din golfresa. Utforska historiska slott, promenera genom charmiga byar och njut av traditionellt engelskt afternoon tea eller njut av en pint på en traditionell engelsk pub

Resebolag med golfresor till England

Sedan 2001 har vi erbjudit golfupplevelser av högsta kvalitet. Vår personliga och kundanpassade service har lett till en stor skara återkommande kunder. Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga golfarrangemang. En rättframt golfarrangemang passar dig som inte vill lägga tid på planeringen av din semester med golf.