Golfresor Mauritius

Information om golf på Mauritius

Golfresor Mauritius

Här visas information om golf på Mauritius!

>>Golfresor >>Golfresor Mauritius

Golf på Mauritius

Mauritius, ett tropiskt paradis i Indiska oceanen känt för sina orörda stränder och azurblå vatten håller på att växa fram som en förstklassig destination för golfresenärer.

Från golfbanor med fantastisk havsutsikt till golfbanor i inlandet omgivna av vulkaniska berg. Mauritius erbjuder en golfupplevelse som kombinerar naturlig skönhet med förstklassiga bekvämligheter.

Här får du information om golf på Mauritius och även resebolag som arrangerar golfresa till Mauritius.

Golfbanor på Mauritius

Med 12 golfbanor har Mauritius har ett urval av golfbanor som visar upp öns naturliga skönhet. Från den hyllade Heritage Golf Club – Le Chateau på södra Mauritius till den natursköna Paradis Golf Club på syvästra Mauritius erbjuder varje bana en unik spelupplevelse. Mauritius engagemang för att tillhandahålla golffaciliteter i toppklass är uppenbart i kvaliteten och variationen på dess golfbanor.

 Paradis Golf Club - Golfresor Mauritius
Paradis Golf Club

Golfresorter på Mauritius

Förhöj din golfupplevelse genom att välja en av Mauritius främsta golfresorter. Dessa resorter blandar lyxigt boende med enastående golffaciliteter och utlovar en oförglömlig golfsemester. Constance Belle Mare Plage, Anahita Golf & Spa Resort, Avalon Golf Estate, Azuri Ocean & Golf Village, Beachcomber golf resorts med Mont Choisy Le Golf och Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa erbjuder inte bara exceptionell golf utan också en rad bekvämligheter för att förbättra din vistelse.

Constance Belle Mare Plage

Constance Belle Mare Plage - Golfresor Mauritius
Constance Belle Mare Plage

Anahita Golf & Spa Resort

Anahita Golf & Spa Resort - Golfresor Mauritius
Anahita Golf & Spa Resort

Avalon Golf Estate

Avalon Golf Estate - Golfresor Mauritius
Avalon Golf Estate

Azuri Ocean & Golf Village

Azuri Ocean & Golf Village - Golfresor Mauritius
Azuri Ocean & Golf Village

Beachcomber golf resorts med Mont Choisy Le Golf

Beachcomber golf resorts med Mont Choisy Le Golf - Golfresor Mauritius
Beachcomber golf resorts med Mont Choisy Le Golf

Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa

Shangri-La's Le Touessrok Resort & Spa - Golfresor Mauritius
Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa

Golfdestinationer på Mauritius

Port Louis, Bel Ombre och Tamarin, här hittar du förstklassiga golfbanor mot bakgrund av turkosa laguner och grönskande landskap. Dessa destinationer erbjuder inte bara exceptionell golf utan erbjuder också en varm och välkomnande atmosfär för en golfsemester.

Ile aux Cerfs Golf Club - Golfresor Mauritius
Ile aux Cerfs Golf Club

Golf nära Port Louis

Mauritius huvudstad Port Louis här finns Gymkhana Golf Club efter en runda kan du utforska Port Louis historiska landmärken, livliga marknader och strandpromenad.

Gymkhana Golf Club - Golfresor Mauritius
Gymkhana Golf Club

Golf nära Bel Ombre

Bel Ombre, som ligger på Mauritius natursköna sydkust, erbjuder en golfupplevelse mitt i ett hisnande landskap. Heritage Golf Club erbjuder en perfekt blandning av utmanande golf och stadens tjusning i resortstil. Efter en runda kan du varva ner på Bel Ombres orörda stränder och utforska de närliggande naturreservaten.

Heritage Golf Club - Golfresor Mauritius
Heritage Golf Club

Golf nära Tamarin

Tamarin, känd för sin avslappnade atmosfär och surfkultur, är ett golfparadis med fantastiska kustomgivningar. Tamarina Golf Club erbjuder en perfekt blandning av utmanande spel och stadens avslappnade charm. Efter en runda kan du utforska Tamarins lokala marknader, njuta av vattensporter eller bara koppla av på stranden.

Tamarina Golf Club - Golfresor Mauritius
Tamarina Golf Club

Golfväder på Mauritius

Mauritius har ett tropiskt klimat, vilket gör det lämpligt för golf hela året. Vädret kännetecknas av varma temperaturer och uppfriskande havsbrisar.

Den bästa tiden på säsongen att spela golf på Mauritius

För den optimala golfupplevelsen, planera din resa till Mauritius under höst- och vintermånaderna, från april till oktober. Vädret under denna period är mildare, med temperaturer från 20 till 25 grader Celsius. Den torra årstiden garanterar idealiska förhållanden för golf, vilket gör att du kan njuta av öns naturliga skönhet och varma

Upplev Mauritius!

Mauritius är inte bara en golfdestination; det är ett paradis som erbjuder olika upplevelser för alla resenärer. Från de turkosa lagunerna till de frodiga bergen sträcker sig golfupplevelserna på Mauritius bortom golfbanorna. Mauritius är ett unikt och oförglömligt golfresmål.

Resebolag med golfresor till Mauritius

Besök researrangörer som har golfresor till Mauritius för mer information om olika golfresmål: