Golfresor Dubai

Information om golf i Dubai

Golfresor Dubai

Här visas information om golf i Dubai!

>>Golfresor >>Golfresor Dubai

Golf i Dubai

Dubai, en glänsande metropol i hjärtat av Förenade Arabemiraten, är känt för sina höga skyskrapor och lyxiga resorter. Mitt i ökenlandskapet har Dubai vuxit fram som en destination för golfentusiaster som erbjuder en rad golfbanor i världsklass med fantastiska miljöer.

Dubai är ett av sju emirat som ligger i landet Förenade Arabemiraten. I emiratet Dubai ligger staden med samma namn.

Från golfbanor med utsikt över Persiska viken till golfbanor med vidsträckt utsikt över stadens silhuett. Dubai utlovar en golfupplevelse olik alla andra.

Här får du information om golf i Dubai och även resebolag som arrangerar golfresa till Dubai.

Golf i Dubai

Dubai har flera fantastiska golfanläggningar. Jumeirah och Emirates Hills här hittar du några av stadens mest prestigefyllda golfbanor. Oavsett om du föredrar kustutsikt eller ökenlandskap, lovar Dubais olika golfdestinationer en oförglömlig upplevelse för spelare på alla nivåer.

Golfbanor i Dubai

Dubai har ett imponerande utbud av golfbanor designade av några av världens ledande arkitekter.

Dubai Creek Golf & Yach Club

Dubai Creek Golf & Yacht Club

Dubai Creek Golf & Yacht Club en av Dubais med välkända golfanläggningar. Designad av den kända arkitekten Karl Litten. Denna mästerskapsbana erbjuder golfare en extraordinär upplevelse med utsikt över vattnet.

Förutom golf har klubben bekvämligheter i världsklass, inklusive en marina, restauranger och lyxigt boende. Oavsett om du spelar en golfrunda, äter med stil eller njuter av fritidsaktiviteter, lovar Dubai Creek Golf & Yacht Club en oförglömlig upplevelse för alla som besökare

Dubai Creek Golf & Yacht Club - Golfresor Dbai
Dubai Creek Golf & Yacht Club

Emirates Golf Club

Emirates Golf Club har två mästerskapsbanor och erbjuder en perfekt blandning av utmanande golfbanor och panoramautsikt.

Här finns den kända Majlis-banan, designad av Karl Litten. Golfklubben erbjuder spelupplevelser mitt i fantastiska ökenlandskap. Med lyxiga faciliteter, inklusive en golfakademi, klubbhus och fina matställen, vänder sig Emirates Golf Club till golfare på alla nivåer, vilket garanterar en minnesvärd upplevelse för varje golfare.

Emirates Golf Club - Golfresor Dubai
Emirates Golf Club

Jumeiirahs Golf Estates

Jumeirah Golf Estates är ett lyxigt bostadsområde centrerat kring golfanläggningar i världsklass. Området har två mästerskapsbanor, Fire and Earth, designade av golflegenden Greg Norman, och erbjuder en golfupplevelse mitt i enastående omgivningar.

Med lyxiga bekvämligheter, inklusive klubbhus, restauranger och fritidsfaciliteter, representerar Jumeirah Golf Estates lyxigt boende och utmärkt golf i hjärtat av Dubai.

På Earth Course som är inspirerad av Europas och Nordamerikas stora parkbanor med böljande terräng och forsande vatten spelas även DP World Tour Championship, Dubai – kulmen på The Race to Dubai och Europa tourens (DP World tour) -säsongen.

Jumeiirahs Golf Estates - Golfresor Dubai
Jumeiirahs Golf Estates

The Els Club Dubai

Els Club Dubai är designad av Ernie Els. Denna mästerskapsbana erbjuder golfare en unik upplevelse med sina fantastiska ökenlandskap och utmanande layout.

Med faciliteter i världsklass, bland annat ett lyxigt klubbhus, prisbelönta matställen och toppmoderna träningsområden.

The Els Club Dubai - Golfresor Dubai
The Els Club Dubai

Montgomerie Golf Club Dubai – The Address

Montgomerie Golf Club Dubai, som ligger i hjärtat av Emirates Hills, med utsikt över Dubais skyline, är ett designsamarbete mellan flerfaldiga europatour vinnaren Colin Montgomerie och Desmond Muirhead.

En oas i links stil med över 200 hektar och med 14 sjöar och 81 bunkrar som kommer att utmana spelare på alla nivåer. Med lyxiga bekvämligheter, inklusive ett klubbhus, träningsfaciliteter och matställen.

Montgomerie Golf Club Dubai - The Address - Golfresor Dubai
Montgomerie Golf Club Dubai – The Address

Dubai Hills Golf Club

Dubai Hills Golf Club, inbäddat i det prestigefyllda Dubai Hills Estate är en golfdestination i världsklass som erbjuder en unik blandning av lyx och naturlig skönhet.

Designad av den berömda European Golf Design, denna mästerskapsbana har böljande fairways, utmanande bunkrar och fantastisk utsikt över Dubais skyline. Med toppmoderna faciliteter, inklusive ett klubbhus, golfakademi och matställen, lovar Dubai Hills Golf Club en oförglömlig upplevelse för golfare på alla nivåer.

Dubai Hills Golf Club - Golfresor Dubai
Dubai Hills Golf Club

Golfväder i Dubai

Dubai har ett soligt och torrt klimat, vilket gör det till en idealisk destination för golf året runt. Med över 300 soldagar per år kan golfare njuta av perfekta spelförhållanden under hela året.

Även om somrarna kan vara varma, erbjuder många banor nattgolfalternativ för att slippa värmen.

Den bästa tiden på säsongen att spela golf i Dubai

Vintermånaderna, från november till mars, anses vara den bästa tiden att spela golf i Dubai. Under denna period är temperaturerna behagliga, från mitten av 20-talet till låga 30-talet Celsius, vilket skapar idealiska förhållanden för golf.

Med klar himmel och milda vindar kan golfare njuta av oavbrutna rundor på Dubais banor i världsklass, följt av lugna kvällar med att utforska stadens pulserande nattliv och kulturella attraktioner.

Upplevelser i Dubai

Dubai utlovar en golfresa fylld med oförglömliga upplevelser. Utforska stadens ikoniska landmärken, njut av shopping i världsklass på Dubai Mall eller ge dig ut på ett ökensafariäventyr. Med lyxiga spa, gourmetmat och oöverträffade underhållningsalternativ garanterar Dubai att din golfresa är fylld med spänning och avkoppling.

Resebolag med golfresor till Dubai

Det finns över 20 golfbanor i Dubai. Besök researrangörer som har golfresor till Dubai för mer information om olika golfresmål:

Sedan 2001 har vi erbjudit golfupplevelser av högsta kvalitet. Vår personliga och kundanpassade service har lett till en stor skara återkommande kunder. Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga golfarrangemang. En rättframt golfarrangemang passar dig som inte vill lägga tid på planeringen av din semester med golf. Vi erbjuder även konferens- och företagsarrangemang.