Golfresor Sydafrika

Information om golf i Sydafrika

Golfresor Sydafrika

Här visas information om golf i Sydafrika!

>>Golfresor >>Golfresor Sydafrika

Golf i Sydafrika

Sydafrika ett land med livfulla kulturer och ett rikt djurliv håller snabbt på att bli en eftertraktad destination för golfentusiaster som söker en oförglömlig golfupplevelse. Från mästerskapsbanor bland vingårdar till golfbanor med vidsträckt havsutsikt. Sydafrika erbjuder en unik golfupplevelse.

Här får du information om golf i Sydafrika och även resebolag som arrangerar golfresa till Sydafrika.

Golfbanor i Sydafrika

Sydafrika har ett imponerande utbud av golfbanor som visar upp landets fantastiska landskap och olika terräng. Några världsberömda golfbanor som Leopard Creek Golf Course och Fancourt Links som erbjuder en unik spelupplevelse.

Fancourt Links - Golfresor Sydafrika
Fancourt Links

Golfdestinationer i Sydafrika

Kapstaden, Johannesburg, George, Port Elisabeth och Durban, här du hittar förstklassiga golfbanor mot bakgrund av ikoniska landmärken och natursköna landskap. Dessa destinationer erbjuder inte bara exceptionell golf utan erbjuder också en välkomnande atmosfär för en komplett golfresa.

Golf nära Kapstaden

Kapstaden, med sin fantastiska naturliga skönhet och pulserande stadsliv, erbjuder en golfupplevelse bland ikoniska landmärken och natursköna vyer.

Golfbanor som Steenberg Golf Club, De Zalze Winelands Golf Estate och Pearl Valley Golf Estate erbjuder en perfekt blandning av utmanande golfbanor och hisnande vyer. Efter en golfrunda kan du utforska Kapstadens historiska platser, livliga marknader och restauranger i världsklass. 

Pearl Valley Golf Estate

Pearl Valley Golf Estate

Golf nära Johannesburg

Banor som Royal Johannesburg & Kensington Golf Club och Glendower Golf Club erbjuder en perfekt blandning av utmanande golfbanor och moderna bekvämligheter. Efter en runda kan du utforska Johannesburgs kulturella attraktioner, livliga marknader och blomstrande nattliv.

Royal Johannesburg & Kensington Golf Club

Royal Johannesburg bildades redan 1890 och man började spela här 1909. Klubben gick sedan samman med Kensington Golf Club 1998. Man har två golfbanor, östra och västra.

Royal Johannesburg & Kensington Golf Club - Golfresor Sydafrika
Royal Johannesburg & Kensington Golf Club

Glendower Golf Club

Bara en bit Ifrån Royal Johannesburg finns Glendower Golf Club som öppnade 1937.

Glendower Golf Club - Golfresor Sydafrika
Glendower Golf Club

Golf nära Durban

Durban, med sitt subtropiska klimat och gyllene stränder här finns golfbanor som Durban Country Club och Mount Edgecombe Country Club som erbjuder en perfekt blandning av utmanande golfbanor med fantastiska omgivning.

Efter en runda kan du varva ner på Durbans orörda stränder, utforska stadens olika stadsdelar eller njut av äkta sydafrikansk mat.

Durban Country Club

Öppnade 1922 och rankas som en av Sydafrikas bästa golfbanor.

Durban Country Club - Golfresor Sydafrika
Durban Country Club

Mount Edgecombe Country Club

Femton minuters bilväg norr om Durban Country Club finns Mount Edgecombe Country Club som har två banor, The Woods och The Lake.

Mount Edgecombe Country Club - Golfresor Sydafrika
Mount Edgecombe Country Club

Golf nära Port Elisabeth

St. Francis Links

En dryg timmes bilfärd från Port Elisabeth, södra delen av Sydafrika hittar vi St. Francis Links. En fantastisk linksbana designad av Jack Niklaus. Räknas som en av Sydafrikas bästa golfbanor.

St. Francis Links - Golfresor Sydafrika
St. Francis Links

Golf nära George

Fancourt Golf

Södra delen av Sydafrika nära staden George finns Fancourt Golf med tre golfbanor: Links, Montagu och Outeniqua samtliga designad av Gary Player. Fancourt är en av Sydafrikas mest kända resorter.

St. Francis Links - Golfresor Sydafrika
St. Francis Links

Pinnacle Point Estate

En tre kvarts bilresa söderut från Fancourt Golf finns Pinnacle Point Beach & Golf Resort.

Pinnacle Point Estate - Golfresor Sydafrika
Pinnacle Point Beach & Golf Resort

Golf i nordöstra delen av Sydafrika

Leopard Creek Golf Course

1 timmes flygresa från Johannesburg hittar vi en av Sydafrikas mest kända golfbanor Leopard Creek Golf Course. Golfbanan gränsar till nationalparken Kruger Park med fantastiskt djurliv nära golfbanan. Här spelas Dunhill Links Championship som är årlig tävling på DP World tour.

Leopard Creek ä ren komplett resort med alla faciliteter för både bekvämt boende, fantastiskt mat och inte minst en av världens mest intressanta golfbanor med sin omgivning.

Leopard Creek Golf Course - Golfresor Sydafrika
Leopard Creek Golf Course

Golfväder i Sydafrika

Sydafrika har ett varierat klimat, vilket gör det lämpligt för golf hela året. Vädret varierar från region till region, med kustområden som upplever milda temperaturer och inlandsområden som upplever varmare förhållanden. Även om nederbörd kan förekomma, särskilt under sommarmånaderna, skapar landets soliga himmel och tempererade klimat idealiska förhållanden för golf.

Den bästa tiden på säsongen att spela golf i Sydafrika

För den optimala golfupplevelsen, planera din resa till Sydafrika under höst- och vårmånaderna, från april till maj och september till oktober. Under dessa tider är vädret milt, och nederbörd är mindre sannolikt, vilket ger idealiska förhållanden för golf.

Upplev Sydafrika

Förutom golfen erbjuder Sydafrika en mängd fritidsaktiviteter för att komplettera din golfresa. Utforska landets berömda naturreservat, ge dig ut på en vinprovningstur i Cape Winelands, eller njut av en lyxig safariupplevelse.

Resebolag med golfresor till Sydafrika

Sydafrika har mer än 270 golfbanor. Besök researrangörer som har golfresor till Sydafrika för mer information om olika golfresmål:

Sedan 2001 har vi erbjudit golfupplevelser av högsta kvalitet. Vår personliga och kundanpassade service har lett till en stor skara återkommande kunder. Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga golfarrangemang. En rättframt golfarrangemang passar dig som inte vill lägga tid på planeringen av din semester med golf.