Golfresor Dominikanska republiken

Information om golf i Dominikanska republiken

Golfresor Dominikanska republiken

Här visas information om golf i Dominikanska republiken!

>>Golfresor >>Golfresor Dominikanska republiken

Golf i Dominikanska republiken

Dominikanska republiken, en karibisk juvel känd för sina orörda stränder och kultur, är också ett resmål för golfentusiaster som söker ett tropiskt golfparadis. Med frodiga fairways och vajande palmer erbjuder Dominikanska republiken en golfupplevelse som blandar golf på mästerskapsbanor med tjusningen av en tropisk semester.

Här får du information om golf i Dominikanska republiken och även resebolag som arrangerar golfresa till Dominikanska republiken.

Golfbanor

Dominikanska republiken har en samling golfbanor i världsklass, var och en designad för att visa upp öns fantastiska landskap. Från golfbanor vid kusten med utsikt över det azurblå Karibiska havet till golfbanor i inlandet omgivna av frodig vegetation.

Dominikanska republiken vänder sig till golfare på alla nivåer. Anmärkningsvärda golfbanor är Teeth of the Dog, Punta Espada Golf Club och Corales Golf Course, som lyfter fram landets engagemang för att tillhandahålla golffaciliteter i toppklass.

Golfresorter

Förhöj din golfupplevelse genom att välja en av Dominikanska republikens främsta golfresorter. Dessa resorter blandar lyxigt boende med enastående golffaciliteter och utlovar en oförglömlig golfsemester.

Casa de Campo Resort & Villas med golfbanorna Teeth of the Dog, Dye Fore och The Links och Puntacana Resort & Golf Club med golfbanorna Corales och La Cana erbjuder inte bara exceptionell golf utan också en rad bekvämligheter för att förbättra din vistelse.

Casa de Campo Resort & Villas -Teeth of the Dog

Golfdestinationer i Dominikanska republiken

Dominikanska republiken har olika golfdestinationer, som alla erbjuder en unik blandning av utmärkt golf och tropisk charm. Punta Cana, Santo Domingo och La Romana, här hittar du förstklassiga golfbanor mot bakgrund av Karibiens turkosa vatten.

Golf nära Punta Cana

Punta Cana, ett tropiskt paradis på Dominikanska republikens östkust, har ett urval av golfbanor i toppklass. Punta Espada Golf Club designad av Jack Nicklaus och Puntacana Resort & Club med två golfbanor Corales och La Cana är kända för sina utmanande layouter och hisnande kustutsikt. Njut av en golfrunda mot bakgrund av vajande palmer och Karibiens milda bris.

Punta Espada Golf Club

Punta Espada Golf Club - Golfresor Dominikanska Republiken
Punta Espada Golf Club

Punta Cana Resort & Club – Corales

Puntacana Resort & Club – Corales Golf Course öppnade 2006 och är rankad bland de bästa golfbanorna i världen.

Punta Cana Resort & Club – Corales - Golfresor Dominikanska Republiken
Punta Cana Resort & Club – Corales

Punta Cana Resort & Club – La Cana

Punta Cana Resort & Club – La Cana - Golfresor Dominikanska Republiken
Punta Cana Resort & Club – La Cana

Golf nära Santo Domingo

Huvudstaden Santo Domingo i södra delen av Dominikanska Republiken erbjuder en unik golfupplevelse mitt i dess historiska omgivning. Golfbanor som Cayacoa Golf Club, Santo Domingo Country Club och Guavaberry Golf & Country Club en bit österut om Santo Domingo erbjuder en perfekt blandning av utmanande golfbanor och nöjen. Efter en runda kan du fördjupa dig i den koloniala charmen och nattlivet i Santo Domingo.

Guavaberry Golf & Country Club

Guavaberry Golf & Country Club - Golfresor Dominikanska Republiken

Golf nära La Romana

I La Romana, södra delen av Dominikanska republiken finns bland annat Casa de Campo Resort & Villas med banorna Teeth of The Dog, Dye Fore och The Links. Här finns även PGA Ocean’s 4 La Romana och La Estancia Golf Resort & Country Club.

Casa de Campo Resort & Villas – Teeth of The Dog

Casa de Campo Resort & Villas - Teeth of The Dog- Golfresor Dominikanska Republiken
Casa de Campo Resort & Villas – Teeth of The Dog

Casa de Campo Resort & Villas – Dye Fore

Casa de Campo Resort & Villas - Dye Fore - Golfresor Dominikanskea Republiken
Casa de Campo Resort & Villas – Dye Fore

Casa de Campo Resort & Villas – The Links

Casa de Campo Resort & Villas - The Links - Golfresor Dominikanska Republiken
Casa de Campo Resort & Villas – The Links

PGA Ocean’s 4 – La Romana

PGA Ocean's 4 – La Romana - Dominikanska Republiken
PGA Ocean’s 4 – La Romana

Golfväder i Dominikanska republiken

Dominikanska republiken har ett tropiskt klimat, vilket gör det till ett resmål året runt för golfentusiaster. Vädret kännetecknas av varma temperaturer, rikligt med solsken och en uppfriskande havsbris. Även om enstaka regn är typiska, bidrar det till frodigheten på golfbanorna. Golfsäsongen sträcker sig över hela året, vilket ger stora möjligheter för golfare att njuta av öns skönhet.

Den bästa tiden på säsongen att spela golf i Dominikanska republiken

För den optimala golfupplevelsen, planera din resa till Dominikanska republiken under torrperioden, som vanligtvis sträcker sig från november till april. Under denna period är vädret mer förutsägbart, med lägre luftfuktighet och minimalt med nederbörd. Det behagliga klimatet säkerställer att du kan njuta av dina golfrundor till fullo medan du solar dig i Karibiens tropiska atmosfär.

Upplev Dominikanska republiken

Dominikanska republiken erbjuder olika upplevelser för alla resenärer för att komplettera din golfresa. Ägna dig åt vattensporter eller koppla av på de soldränkta stränderna. Och njut av de rika smakerna av det dominikanska köket.

Kombinationen av golf och aktiviteter i Dominikanska republiken får din semester att bli en upplevelse i Karibien.

Resebolag med golfresor till Dominikanska republiken

Det finns över 20 golfbanor i Dominikanska republiken. Besök researrangörer som har golfresor till Dominikanska republiken för mer information om olika golfresmål:

Sedan 2001 har vi erbjudit golfupplevelser av högsta kvalitet. Vår personliga och kundanpassade service har lett till en stor skara återkommande kunder. Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga golfarrangemang. En rättframt golfarrangemang passar dig som inte vill lägga tid på planeringen av din semester med golf.