Golfresor Turkiet

Information om golf i Turkiet

Golfresor Turkiet

Här visas information om golf i Turkiet!

>>Golfresor >>Golfresor Turkiet

Golf i Turkiet

Turkiet är en populär destination för golfspelare. I Turkiet upplever man en unik kombination av kultur, gästfrihet och golfbanor i världsklass.

Här får du information om golf i Turkiet och även resebolag som arrangerar golfresa till Turkiet.

Golfbanor i Turkiet

Turkiet har ett imponerande antal golfbanor som erbjuder en härlig blandning av utmaning och olika miljöer. Från kustbanor i Antalya till golfbanor nära huvudstaden Istanbul. Turkiet vänder sig till golfare på alla nivåer.

Carya Golf Club, The Montgomerie Maxx Royal, Cornelia Golf Club och Kaya Palazzo Golf Club är bara några av de banor som visar upp Turkiets engagemang för att tillhandahålla förstklassiga golfbanor.

Golfresorter i Turkiet

Maxx Royal Belek Golf Resort i Belek, Regnum Carya Golf & Spa Resort och Titanic Deluxe Golf Belek erbjuder inte bara exceptionell golf utan också en rad bekvämligheter för din golfvistelse.

Golfdestinationer i Turkiet

Antalya i Belek, sydvästra Turkiet och Istanbul. Här hittar du förstklassiga golfbanor parallellt med rika kulturella upplevelser. Dessa städer rymmer inte bara några av de bästa golfbanorna utan ger också en livlig atmosfär för en komplett golfresa.

Golf nära Antalya

Antalya är känd för sin fantastiska Medelhavskust och har ett urval av golfbanor i toppklass. Antalya Golf Club, Carya Golf Club, och Kaya Palazzo Golf Club är kända för sina utmanande layouter och natursköna omgivningar. Njut av en golfrunda mot bakgrund av turkosa vatten och frodiga gröna landskap som gör Antalya till en unik och levande golfdestination.

Antalya Golf Club - Golfresor Turkiet
Antalya Golf Club

Golf i Belek

En dryg halvtimme med bil från Antalya ligger stadsdelen Belek, ofta kallad ”Turkiska Rivieran”. Här hittar du Maxx Royal Belek Golf Resort, Regnum Carya Golf & Spa Resort, Titanic Deluxe Golf Belek, Sueno Golf och Gloria som är populära val för golfare.

Maxx Royal Belek Golf Resort

Lyxig resort med fantastisk service och restauranger.

Maxx Royal Belek Golf Resort - Golfresor Turkiet

Golfbanan heter Montgomerie Maxx Royal och är designad av Colin Montgomerie.

Montgomerie Maxx Royal - Golfresor Turkiet
Montgomerie Maxx Royal

Regnum Carya Golf & Spa Resort

Carya Golf Club en av Turkiets bästa golfbanor. Här kan man även spela på kvällen med upplyst golfbana.

Kvällsrond på Carya Golf Club

Sueno Golf

Sueno Golf, Belek är ett populärt resmål för resenärer från Skandinavien. Hotellet som ligger direkt i anslutning till anläggningens två golfbanor Pines och Dunes.

Sueno Golf - Golfresor Turkiet
Sueno Golf med 2 golfbanor -Pines & Dunes

Golf nära Istanbul

Istanbul, huvudstaden i Turkiet som spänner över två kontinenter, erbjuder en unik golfupplevelse. Istanbul Golf Club, Kemer Golf & Country Club och Klassis Golf & Country Club en dryg timme med bil från Istambul erbjuder en perfekt balans mellan utmanande banor och kulturell utforskning. Efter en dag på banan kan du utforska Istanbuls historiska underverk och livfulla energi.

Kemer Golf & Country Club - Golfresor Turkiet
Kemer Golf & Country Club


Golfväder i Turkiet

Turkiet har ett varierat klimat, vilket gör det till en idealisk destination för golf hela året. Vädret varierar från medelhavsklimat i kustområdena till kontinentalt klimat i inlandet. Golfsäsongen sträcker sig vanligtvis från tidig vår till sen höst, och erbjuder det mest behagliga vädret för att njuta av en golfrunda.

Den bästa tiden på säsongen att spela golf i Turkiet

För den optimala golfupplevelsen, planera din resa till Turkiet under våren till höstmånaderna. Vädret under denna period är milt, med temperaturer från 15 till 30 grader Celsius.

Upplev Turkiet

Turkiet erbjuder en mängd aktiviteter för att komplettera din golfresa. Kryssa längs Bosporen, utforska den antika staden Efesos eller koppla av i ett traditionellt turkiskt hamam. Utforska antika ruiner, koppla av på orörda stränder och njut av utsökt turkiskt kök.

Resebolag med golfresor till Turkiet

Besök researrangörer som har golfresor till Turkiet för mer information om olika golfresmål:

Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer. Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer!

Sedan 2001 har vi erbjudit golfupplevelser av högsta kvalitet. Vår personliga och kundanpassade service har lett till en stor skara återkommande kunder. Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga golfarrangemang. En rättframt golfarrangemang passar dig som inte vill lägga tid på planeringen av din semester med golf. Vi erbjuder även konferens- och företagsarrangemang.