Golfresor Polen

Information om golf i Polen

Golfresor Polen

Här visas information om golf i Polen!

>>Golfresor >>Golfresor Polen

Golf i Polen

Polen, ett land genomsyrat av historia, naturlig skönhet och en levande kultur, håller på att växa fram som en spännande destination för golfentusiaster. Utforska de historiska städerna, den lummiga landsbygden och mästerskapsgolfbanorna som gör Polen till en idealisk destination för ett golfäventyr.

Här får du information om golf i Polen och även resebolag som arrangerar golfresor till Polen.

Golfbanor i Polen

Polen har en växande antal golfbanor, som var och en erbjuder en distinkt golfupplevelse. Från golfbanor på landsbygden till golfbanor nära livliga städer, Polen erbjuder alternativ för spelare på alla nivåer.

Anmärkningsvärda banor är till exempel Rosa Private Golf Club, Modry Las Golf Club och Sand Valley Golf & Country Club, som visar upp Polens engagemang för att utveckla golfanläggningar i världsklass.

Modry Las Golf Club

Golfresorter i Polen

Förhöj din golfupplevelse genom att välja en av Polens främsta golfresorter. Sand Valley Golf & Country Club, Sierra Golf Club, Przytok Golf & Resort och First Warsaw Golf & Country Club är bland de bästa alternativen, och erbjuder inte bara exceptionell golf utan också en rad bekvämligheter för att förbättra din vistelse.

Sand Valley Golf & Country Club - Golfresor Polen

Golfdestinationer i Polen

Warszawa, Krakow och Gdansk sticker ut som utmärkta platser för golfentusiaster. Dessa städer rymmer inte bara några av de bästa golfbanorna utan ger också en rik kultur- och fritidsupplevelse, så att du kan fördjupa dig i den polska livsstilen.

Golf nära Warszawa

Polens huvudstad Warszawa har ett urval av förstklassiga golfbanor. First Warsaw Golf & Country Club, Sobienie Krolewskie Golf & Country Club och Lisia Polana Golf Club en timmes bilfärd från Warszawa är kända för sina utmanande layouter och natursköna omgivningar. Njut av en golfrunda bland historiska landmärken och kulturella attraktioner som gör Warszawa till en unik golfdestination.

First Warsaw Golf & Country Club

Golf nära Krakow

Krakow, med sin rika historia och arkitektoniska prakt, erbjuder en fängslande bakgrund för en golfsemester. Krakow Valley Golf & Country Club är populärt val för golfare som söker en blandning av utmanande spel och lugnet på den polska landsbygden.

Krakow Valley Golf & Country Club - Golfresor Polen
Krakow Valley Golf & Country Club

Golf nära Gdansk

Gdansk, som ligger längs Östersjön, erbjuder en unik golfupplevelse vid kusten. Sierra Golf Club och Postolowo Golf Club erbjuder en perfekt balans mellan utmanande banor och fantastisk havsutsikt. Efter en dag på kursen kan du utforska den maritima historien och den livliga atmosfären i Gdansk.

Sierra Golf Club . Golfresor Polen
Sierra Golf Club

Amber Golf Club

Amber Baltic Golf Club som sedan många år är en populär golfklubb för Skandinaver att besöka är en 18 håls mästerskapsbana i norra Polen. Banan passar både nybörjare som avancerad spelare.

Amber Golf Club - Golfresor Polen
Amber Golf Club

Golfväder i Polen

Polen upplever ett tempererat klimat, vilket gör det lämpligt för golf hela året. Vädret kännetecknas av varma somrar och kalla vintrar, med golfsäsongen som vanligtvis sträcker sig från sen vår till tidig höst.

Upplevelser i Polen

Bortom golfen erbjuder Polen en mängd fritidsaktiviteter för att komplettera din golfresa. Utforska medeltida slott, promenera genom historiska gamla städer och njut av traditionell polsk mat. Kombinationen av golf och fritid i Polen säkerställer att din semester inte bara handlar om att spela golf utan också om att uppleva landets rika kulturella liv.

Resebolag med golfresor till Polen

Besök researrangörer som har golfresor till Polen för mer information om olika golfresmål:

Välkommen till arrangören ewa.l, det personliga reseföretaget, som gör skräddarsydda golfresor och spa & må bra resor till norra Polen, norra Tyskland, Bornholm, Själland, Skåne och Tjeckien. Företaget har funnits i samma regi drygt 10 år och känner väl till områdena.

Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer. Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer!