Golfresor Tyskland

Information om golf i Tyskland

Golfresor Tyskland

Här visas information om golf i Tyskland!

>>Golfresor >>Golfresor Tyskland

Golf i Tyskland

Tyskland, ett land med rik historia och varierande landskap, står också som en destination för golfentusiaster som söker en unik blandning av kultur och exceptionella golfupplevelser. Från historiska golfbanor på landsbygden till moderna anläggningar nära städer, Tysklands golfscen är lika varierande som dess landskap.

Här får du information om golf i Tyskland och även resebolag som arrangerar golfresor till Tyskland.

Golfbanor i Tyskland

Tyskland har en samling golfbanor som vänder sig till spelare på alla nivåer och erbjuder ett varierat utbud av spelupplevelser. Från klassiska parkbanor till de som gränsar till natursköna sjöar och skogar.

Golfdestinationer i Tyskland

Tyskland har olika golfdestinationer, som alla erbjuder en unik blandning av utmärkt golf och kulturell charm. Berlin, München och Hamburg, här hittar du flera förstklassiga golfbanor. Dessa städer erbjuder inte bara exceptionell golf utan erbjuder också en livlig atmosfär för en komplett golfsemester.

Golf nära Danmark

Västerut från Flensburg, nära gränsen till Danmark, finns Budersand Sylt som är en linksbana.

Budersand Sylt - Golfresor Tyskland
Budersand Sylt

Golf nära Hamburg

Hamburg, en hamnstad med en rik maritim historia, erbjuder en unik golfupplevelse. Treudelberg Golf & Country Club, Hamburger Falkenstein Golf Club och Gut Kaden Golf und Land Club ger en perfekt balans mellan spel på mästerskapsnivå och det fridfulla landskapet kring Hamburg. Efter en runda kan du utforska Hamburg och kulturella attraktioner.

Hamburger Falkenstein Golf Club - Golfresor Tyskland
Hamburger Falkenstein Golf Club

En och halv timmes bilfärd österut från Hamburg finns Winston Golf.

Winston Golf - Golfresor Tyskland
Winston Golf

Golf nära Berlin

Berlin, Tysklands huvudstad, har ett urval av förstklassiga golfbanor. Sporting Club Berlin, Golf & Country Club Seddiner See och Golf- und Landclub Berlin-Wannsee är kända för sina utmanande layouter och historiska omgivningar.

Njut av en golfrunda mot bakgrund av ikoniska landmärken och moderna stadslandskap som gör Berlin till en unik och levande golfdestination.

Sporting Club Berlin

Golf nära München

München, Bayerns huvudstad, erbjuder en fängslande bakgrund för en golfsemester. Eichenried Golf Club, Golfclub München Eichenried och Golf Valley München är populära val för golfare som söker en blandning av utmanande spel och den natursköna omgivningen i München.

Efter en dag på banan kan du utforska den pulserande kulturscenen och ölträdgårdarna i München.

Golf Valley München

Grassau – nära München

Ett par mil söder om München i Grassau södra finns Achental Golf som räknas som en av tysklands bästa golfbanor.

Achental Golf

Golfturneringar i Tyskland

Tyskland är värd för en rad prestigefyllda golfturneringar som lockar både lokala och internationella spelare. Porsche European Open är en höjdpunkt under året och lockar talang på toppnivå till tyska banor.

Porsche European Open

Golfväder i Tyskland

Tysklands tempererade klimat ger gynnsamma förutsättningar för golf hela året. Vädret kännetecknas av milda temperaturer, enstaka regn och distinkta årstider. Golfsäsongen sträcker sig vanligtvis från vår till höst, och erbjuder det mest behagliga vädret för att njuta av en runda medan du tar in det pittoreska tyska landskapet.

Upplev Tyskland

Tyskland är inte bara en golfdestination; det är ett land som erbjuder olika upplevelser för alla resenärer. Museér, teatrar och musikfestivaler i världsklass. Besök det sagolika slottet Neuschwanstein, utforska Schwarzwald, prova traditionell tysk mat som bratwurst, kringlor och schnitzel eller njut av en öl i en traditionell bayersk ölträdgård.

Resebolag med golfresor till Tyskland

Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer. Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer!


Välkommen till arrangören ewa.l, det personliga reseföretaget, som gör skräddarsydda golfresor och spa & må bra resor till norra Polen, norra Tyskland, Bornholm, Själland, Skåne och Tjeckien. Företaget har funnits i samma regi drygt 10 år och känner väl till områdena.