Golfpaket Bjärehalvön

Golfpaket Bjärehalvön

Golfpaket Bjärehalvön

Skånes nordvästra kust är Bjärehalvön en pittoresk oas som väntar på att bli utforskad

Med sina fantastiska landskap, pittoreska byar och rika kulturarv erbjuder denna dolda pärla en perfekt tillflyktsort för dem som söker en blandning av lugn och äventyr.

Bjärehalvön är en halvö som ligger mellan Laholmsbukten och Skälderviken i nordvästra Skåne. Med storslagen omgivning och flera fina golfbanor.

Här får du mer information om golf på Bjärehalvön och Golfklubbar och hotell med golfpaket Bjärehalvön.

Bjärehalvön den Svenska Rivieran

Bjärehalvön, ofta kallad ”Svenska rivieran”, fängslar besökare med sin mångsidiga naturskönhet. Regionen är känd för sina gyllene sandstränder, böljande kullar och frodig grönska, vilket skapar en idyllisk bakgrund för en minnesvärd semester.

Bjäre är full av charmiga byar som utstrålar en tidlös charm. Båstad, halvöns centrala nav, är känt för sina livliga marknader, historisk arkitektur och pulserande kulturscen. Vandra genom kullerstensgatorna i Torekov, en fiskeby med traditionella hus med röda tak, för att uppleva den autentiska livsstilen vid kusten.

Skäm bort dina smaklökar i Bjärehalvöns kulinariska läckerheter. Regionen är känd för sina färska skaldjur, och du kan njuta av läckra rätter tillagade med lokala råvaror. Missa inte möjligheten att äta på en av de mysiga restaurangerna vid havet, där du kan njuta av en måltid med panoramautsikt över kusten.

Golfklubbar på Bjärehalvön

I Nordvästra Skåne på Bjärehalvön finns 6 golfklubbar:

Bjäre GK, Båstad GK, Sönnertorp GK, Torekovs GK, Åkagårdens GK, Äppelgårdens GK

Hotell med golfpaket

Hotell med golfpaket på Bjärehalvön:

Bjäre GKMargretetorp Gästgifvaregård, Hotel Riviera Strand, Hotel Skansen, Torekov Hotell, Hotell Hovs Hallar

Galleri

Sök på information