Åkagårdens Golfklubb

Båstad, Skåne

Kontaktinformation

Adress

Lyngåkravägen 39, 269 92 Båstad

GPS

56.365423825162, 12.793576413449

Telefon

Email


Välkommen till Åkagårdens Golfklubb!

Åkagårdens, som ligger mitt Bjärehalvön, startades 1990 och har sedan dess utvecklats till den pärla den är i dag

Här råder en öppen och välkomnande stämning som uppskattas av golfare i alla åldrar. 18-hålsbanan, av landskapskaraktär, är byggd på Hallandsåsens slutningar och är en utmaning för alla spelare. Området är enastående vackert och från banan har du en fantastisk utsikt över det fina landskapet, Skälderviken och Kullahalvön. Layouten är utmanade och intressant med flera möjligheter att välja egna spellinjer, men det gäller att hålla kolla på vinden som alltid är en viktig faktor här. Båda slingorna börjar och slutar vid klubbhuset och det finns därför goda möjligheter att bara spela nio hål

Efter avslutad rond slinker du in på golfkrogen för något svalkande att dricka, en bit mat, en fika eller bara en aptitretare. Självklart erbjuder krogen även den traditionella korven efter 9 hål. Passa även på att spela på vår korthålsbana, Pay and Play. Banan har 6 hål som är mellan 45 och 85 meter långa och håller samma fina kvalitet som vår 18-hålsbana. På korthålsbanan kan du även spela frisbeegolf och/eller footgolf. Så passa på att utmana släkt och vänner på en 3-kamp. I klubbhuset hittar du förutom golfkrogen och receptionen även en Golfstore shop. Här hittar du ett stort utbud av golfprodukter samt snygga och funktionella kläder för både golfare och icke golfare.

Tillsammans med Åkagårdens Lodge kan Åkagårdens GK erbjuda kompletta golfpaket, perfekta för kompisgänget eller klubben som vill ha tillgång till en kanonanläggning för träningsläger.

Fakta

  • 18 hål
  • Par 71
  • Golfklubb med eget boende
  • Konferens
  • Båstad, Skåne
  • Södra Sverige

Karta

NY SÖKNING