Strelasund Golfpark

Strelasund Golfpark

Strelasund Golfpark – Där golf möter naturen!

Inbäddat längs Strelasunds stränder finns Strelasund. Denna dolda pärla, belägen i en orörd naturmiljö, erbjuder en oöverträffad golfupplevelse mitt i norra Tysklands lugna landskap.

Strelasund är ett cirka 25 km långt sund i södra Östersjön som skiljer ön Rügen från fastlandet. Hotell och golfbana ligger cirka 1 timmes bilväg från färjeläget i Sassnitz och Rostock.

Två 18 hålsbanor

Här finns två 18-hålsbanor utanför huset. ”Mecklenburg-Vorpommern course” skapad under ledning av golfdesignern David J Krause. Det är en mästerskapsbana som speglar de vackraste delarna av Mecklenburg-Vorpommern. Den nyare banan heter ”Strelasund-Inselcourse” och de sista 9 hålen invigdes i sept 2012.

Strelasund Golfparks mästerskapsbana är ett mästerverk av design och spelbarhet. Med noggrant underhållna fairways, utmanande bunkrar och böljande greener erbjuder banan ett test av skicklighet och strategi för golfare av alla förmågor. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller en nybörjare, kommer du att bli fängslad av banans unika utmaningar och hisnande landskap.

Utöver sina golfanläggningar i världsklass, erbjuder Strelasund Golfpark gourmetmatställen och andra fritidsaktiviteter.

Galleri

Researrangörer:

Välkommen till arrangören ewa.l, det personliga reseföretaget, som gör skräddarsydda golfresor och spa & må bra resor till norra Polen, norra Tyskland, Bornholm, Själland, Skåne och Tjeckien. Företaget har funnits i samma regi drygt 10 år och känner väl till områdena.

Sök på information