Golfresort Panorama, Kácovs

Golfresort Panorama, Kácovs

Inbäddat mitt i Kácovs orörda skönhet finns Golfresort Panorama mästerskapsbana!

Panorama Golf Resort cirka 1 timmes bilresa från Prague airport och centrala Prag i det pittoreska landskapet vid Posázaví, nära staden Kácovs

Denna idylliska tillflyktsort erbjuder en harmonisk blandning av naturlig prakt, golffaciliteter på mästerskapsnivå och personlig gästfrihet, och lovar en oförglömlig tillflyktsort för resenärer som söker både avkoppling och äventyr.

Golfresort Panorama, Kácovs
Golfresort Panorama

Golfresort Panoramas 18-håls mästerskapsbana

Golfresort Panoramas 18-håls mästerskapsbana är ett mästerverk av design och naturlig integration. Med panoramautsikt över böljande kullar, orörda skogar och slingrande bäckar, vilket skapar en fängslande bakgrund för en dag på golfbanan.

Det finns 27 hål uppdelade på 3 slingor, Forest course i skogen/heden, River Course,längs floden Sázav, och Meadow course med olika kombinationer varje dag. Detta gör golfbanan till en utmaning för alla kategorier av golfare.

Med strategiskt placerade hinder, oklanderligt välskötta greener och utmanande men ändå rättvisa layouter, erbjuder slingorna ett test av skicklighet och strategi för golfare på alla nivåer. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller en nybörjare som finslipar dina färdigheter, utlovar Golfresort Panoramas bana en spännande golfupplevelse.

Mer än Golf

Utöver sina golffaciliteter i världsklass, erbjuder Golfresort Panorama en rad lyxiga bekvämligheter utformade för att lyfta din vistelse. Elegant boende, där varje detalj är genomtänkt för maximal avkoppling och komfort. Från gourmetmatställen till fritidsaktiviteter som vandring, cykling och fiske, Golfresort Panorama erbjuder något för alla smaker.

Klubbhus med bar, restaurang, shop och 14 rum. Nära klubbhuset nybyggda bungalows med 18 rum. Alla måltider äter man i restaurangen i klubbhuset. Wellnessområde med bla swimmingpool och sauna. Här finns också tennisplan, möjlighet spela volleyboll och fotboll.

Oavsett om du letar efter en utmanande golfbana, en avkopplande spa-tillflyktsort eller en uppslukande naturupplevelse, utlovar Golfresort Panorama en oförglömlig golfresa..

Galleri

Researrangörer:

Välkommen till arrangören ewa.l, det personliga reseföretaget, som gör skräddarsydda golfresor och spa & må bra resor till norra Polen, norra Tyskland, Bornholm, Själland, Skåne och Tjeckien. Företaget har funnits i samma regi drygt 10 år och känner väl till områdena.

Sök på information