Korineum Golf & Beach Resort

Korineum Golf & Beach Resort

Korineum Golf & Beach Resort på norra Cypern – Den ultimata golfupplevelsen!

Korineum Golf & Beach Resort ligger mitt i norra Cyperns och lockar golfentusiaster från hela världen att uppleva sin golfbana av mästerskapsstandard. Korineum Golf & Beach Resort erbjuder en oförglömlig blandning av utmaning och avkoppling.

Championship-Caliber Course

Korineum Golf & Beach Resort har en 18-håls mästerskapsgolfbana som står som ett bevis på den harmoniska blandningen av natur och design. Designad av den berömda arkitekten David Hemstock där varje hål ett mästerverk integrerat i det fantastiska Medelhavslandskapet. Golfare på alla nivåer bjuds på en utmanande men ändå fantastisk upplevelse.

Spektakulär utsikt

När du spelar på Korineum Golf & Beach Resort golfbana möts du av panoramautsikt över det azurblå Medelhavet och de majestätiska Kyreniabergen. Golfbanans förhöjda utsiktspunkter ger imponerande vyer vid varje tur, vilket skapar en oförglömlig bakgrund för din golfrond.

Faciliteter i världsklass

På Korineum Golf & Beach Resort har toppmoderna faciliteter inklusive en driving range, puttinggreener och en golfakademi bemannad av PGA-proffs.. Efter en runda på golfbanan kan du varva ner i klubbhuset, där du kan njuta av en något drickbart eller njuta av en gourmetmåltid.

Lyxigt boende

Välj mellan elegant inredda rum, sviter eller privata villor. Vakna upp till enastående utsikt över golfbanan eller havet, och njut av lugnet i din omgivning när du förbereder dig för ännu en dag med golf.

Upplev norra Cypern

I hjärtat av norra Cypern erbjuder Korineum Golf & Beach Resort en golfupplevelse utan dess like, där banans utmaningar endast matchas av omgivningens skönhet. Oavsett om du lockas av mästerskapsgolfens tjusning, löftet om lyxigt boende eller möjligheten att utforska norra Cyperns underverk, utlovar Korineum Golf & Beach Resort en golfresa som kommer att lämna dig med minnen för livet.

Utöver golf och bad erbjuds andra aktiviteter såsom tennis, välsorterad pro shop, aktivitetsrum med biljard, bordtennis, dart och bridge.

Här finns också en fin spaavdelning där man kan beställa flertalet olika behandlingar till mycket bra priser.

Galleri

Researrangörer:

Vi på OLKA golfresor har arbetet med golfresor i över 30 år & har stort intresse av att finna bra och spännande produkter. Vi kallar oss med stolthet golfspecialister. För att vara det måste man ha ett genuint intresse för golf, det har vi!

Sök på information