Korineum Golf & Beach Resort – Olka Golf

Korineum Golf & Beach Resort – Olka Golf

Korineum Golf & Beach Resort på norra Cypern är ett riktigt paradis!

Det är få ställen som kan erbjuda så mycket som Korineum. Härligt varmt och torrt klimat med ett genomsnitt på 320 soldagar om året. Hög standard på boendet, bra mat, egen badstrand med vattentemperatur på 24–31 grader (från maj till oktober) och en fantastisk golfbana alldeles utanför dörren.

Det är ett trevligt femstjärnigt hotell med golfbanan i direkt anslutning till hotellet. Ni kan välja rum med antingen utsikt ut mot bergen med en liten balkong eller mot havet med balkong. Rummen är rymliga och trivsamma med stilrena möbler och textiler som skapar en härlig harmoni. Dessutom har hotellet en egen strand på 20 minuters gångavstånd från hotellet. Hotellets egen shuttle buss går ner till stranden (4 minuter) för ett härlig dopp i havet.

Utöver golf och bad erbjuds andra aktiviteter såsom tennis, välsorterad pro shop, aktivitetsrum med biljard, bordtennis, dart och bridge.

Här finns också en fin spaavdelning där man kan beställa flertalet olika behandlingar till mycket bra priser.

Galleri

Researrangör

Vi på OLKA golfresor har arbetet med golfresor i över 30 år & har stort intresse av att finna bra och spännande produkter. Vi kallar oss med stolthet golfspecialister. För att vara det måste man ha ett genuint intresse för golf, det har vi!

Sök på information