Sueno Golf Resort

Sueno Golf Resort

Sueno Golf Resort

Inbäddat på de soldränkta stränderna i Belek, Turkiet, står Sueno Golf Resort som en ledstjärna för lyx, avkoppling och utmärkt golf. Denna fängslande oas vid Medelhavskusten utlovar en harmonisk blandning av golf i världsklass, överdådigt boende och en rad fritidssysselsättningar.

Sueno Golf Resort är inte bara en destination; det är en tillflyktsort för golfare där det azurblå Medelhavet möter noggrant designade fairways, vilket skapar en symfoni av avkoppling och sportig spänning.

Sueno Golf Resort The Twin Courses: A Golfer’s Dream

I hjärtat av Sueno ligger dess dubbla mästerskapsgolfbanor, Pines and the Dunes. Dessa banor är gjorda av de välkända arkitekterna PGA Design Consulting och är en golfares dröm som går i uppfyllelse. Med fantastisk utsikt över Taurusbergen och strategiskt placerade faror, är varje runda en fängslande resa genom utmärkt golf.

Sueno Golf Resort, Belek - Here We Go Golf

Sueno Golf Resort Lyxigt boende

Skäm bort dig med symbolen för lyx på Suenos eleganta boende. Från eleganta rum till rymliga sviter, varje vardagsrum är designat med en perfekt blandning av modern komfort och turkisk charm. Vakna upp till panoramautsikt över golfbanorna eller Medelhavet och sätt tonen för en dag fylld av avkoppling och äventyr.

Turkiska och Internationella köket

Njut av de rika smakerna av det turkiska och internationella köket på Suenos olika matställen. Från avslappnade snacks vid poolen till gourmetmiddagar, resortens restauranger serverar alla smaker. Fördjupa dig i en gastronomisk odyssé där varje rätt är en hyllning till kulinarisk förträfflighet.

Sueno Golf Resort mer än golf

Medan Sueno Golf Resort är en fristad för golfentusiaster, erbjuder den mycket mer bortom golfbanorna. Koppla av vid de vidsträckta poolerna, njut av spabehandlingar eller gå till tennisbanorna för en trevlig tävling. 

Belek

Gå bortom orten för att utforska skönheten i Belek. Upptäck forntida ruiner, ge dig ut på en yachtkryssning längs kusten, eller njut helt enkelt av den pulserande lokala kulturen. Suenos conciergeservice kan skapa personliga upplevelser, så att du kan få ut det mesta av din turkiska reträtt.

Sueno Golf Resort medelhavsmagi

Sueno Golf Resort, Belek, bjuder in dig till en värld där utmärkt golf möter turkisk gästfrihet. Oavsett om du fulländar din sving, njuter av kulinariska läckerheter eller kopplar av i de lyxiga omgivningarna, är varje ögonblick på Sueno en hyllning till de finare sakerna i livet.

Bild Galleri

Researrangörer:

Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer. Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.dig!

Sök på information