Amber Golf Club

Amber Golf Club

Upptäck lugnet på Amber Golf Club i Polen

Amber Baltic Golf Club har 27 hål varav 18 håls mästerskapsbana!

Undangömd bland Polens fridfulla landskap finns Amber Golf Club som en dold pärla för golffantaster. Amber Golf Club belägen nära östersjökusten på ön Wolin öppnades för spel 1993 har länge varit ett populärt resmål för skandinaviska golfspelare. Amber Colf Club erbjuder en harmonisk blandning av naturlig skönhet, faciliteter i världsklass och varm gästfrihet, och lovar en oförglömlig golfupplevelse.

Amber Golf Club – en mästerskapsbana

Amber Baltic Golf Club har 27 hål varav 18 håls mästerskapsbana. 18-håls mästerskapsbanan är som ett konstverk mes bakgrund av frodig grönska och böljande kullar. Klubbhuset ligger mitt på banan, med utsikt över nästan hela 18-håls banan.

Golfbanan är designad för att komplettera den naturliga terrängen, erbjuder varje hål en unik utmaning samtidigt som golfare får en fantastisk utsikt över det omgivande landskapet. Från de lugna sjöarna till de höga tallarna, varje aspekt av banan inbjuder spelare att fördjupa sig i skönheten i sin omgivning.

Amber Golf Clubs är designad av den kända golfbanearkitekten Jeremy Pern. Med strategiskt placerade bunkrar, böljande fairways erbjuder banan ett test av skicklighet för golfare på alla nivåer. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller nybörjare, kommer du att dras till utmaningen och charmen med denna noggrant utformade layout.

Faciliteter i världsklass

På Amber Golf Club finns en rad faciliteter i världsklass designade för att förbättra varje aspekt av din golfupplevelse. Öva din swing på driving range eller finjustera ditt närspel på övningsgreenerna innan du ger dig ut på en runda. Efteråt kan du varva ner i klubbhuset, där du kan njuta av en utsökt måltid, koppla av med något att dricka.

Rum, Sviter eller Villor

Efter en dag på golfbanan kan du dra dig tillbaka till komforten och elegansen i Amber Golf Clubs lyxiga boende. Välj från en rad eleganta rum, sviter eller villor, var och en omtänksamt inredda för komfort. Vakna upp till panoramautsikt över golfbanan eller den omgivande landsbygden och njut av lugnet.

Amber Golf Club – en golfupplevelse!

Amber Golf Club  erbjuder en golfupplevelse där banans skönhet endast matchas av värmen från gästfriheten. Oavsett om du lockas av utmaningen med mästerskapsbanan, tjusningen av lyxigt boende eller den lugna omgivningen så inbjuder Amber Golf Club dig till en komplett golfresa.

Galleri

Researrangörer:

Välkommen till arrangören ewa.l, det personliga reseföretaget, som gör skräddarsydda golfresor och spa & må bra resor till norra Polen, norra Tyskland, Bornholm, Själland, Skåne och Tjeckien. Företaget har funnits i samma regi drygt 10 år och känner väl till områdena.

Sök på information