Budersand Sylt – Tyskland

Budersand Sylt – Tyskland

Golfklubben Budersand Sylt, är en typisk 18-håls linksbana

Banan kännetecknas av det karga Silddynlandskapet och den frodiga hedmarken, som varvas med vajande strandgräs

Den flerfaldigt prisbelönta golfbanan Sylt är en av de bästa i Europa. 2020 utsåg Golf Magazin GC Budersand till den bästa golfbanan i Tyskland med German Golf Award. Den fick också första plats i Golf Journal Travel Award 2020 i kategorin ”Most Popular Golf Course”. Den särskilda äran förpliktar. Budersand är en riktig linksbana, och det är så den spelar. Det betyder att att spela golf alltid innebär att spela med vädret, men det innebär också att ha nya upplevelser: undvika bunkrar eller sjunka ner i dem; Hur ofantligt långt bollen rullar på den hårda fairwayen, känn den krispiga bollkontakten som ett välslaget järn levererar; Jublar inåt när man slår greenen på rätt ställe och bollen sakta rullar mot flaggan. True Links är golf som är utmanande och roligt. Värt en upplevelse och uppmuntrar kreativitet.

Puttinggreenen högt ovanför golfbanan förmedlar lugn och ger golfaren ett första intryck av de fairways som kan förväntas. Den intilliggande Restaurang Strönholt är den perfekta platsen för ett mellanmål efter rundan eller för en efterföljande middag med utsikt över golfbanan och Nordsjön. Sascha Georgi Golf Academy, som leds av PGA-proffsen Sascha Georgi, garanterar högsta kvalitet och njutning. Förbättra ditt spel, få en smak av golfglädjen eller kom in i den nyupptäckta trendsporten med licensbanan.

Mer information om golfbanan klicka här

Vårt hotell – Hotel Budersand på Sylt

Kom, ta ett djupt andetag och slappna av. Se fram emot oändligt med utrymme och lugn, unik natur och ett hotell som sätter nya standarder vad gäller faciliteter och service. Budersand erbjuder otaliga möjligheter till njutning och avkoppling för alla som vill uppleva några dagar av intensiv ökänsla och glömma vardagen på ett avslappnat men lyxigt sätt, samtidigt som man är helt säker på att deras önskan om integritet kommer att respekteras och kulinarisk njutning garanteras. Beläget precis vid havet, koppla av i modern arkitektur, hitta ett brett utbud av kulinariska läckerheter, upptäck samtida konst och lyssna på musiken och havets brus. Varje dag ger många timmar av oförglömliga stunder.

Galleri

Sök på information