Golfpaket Åland – Ålands turist och konferens

Golfpaket Åland – Ålands turist och konferens

Ålands Golfklubb – Formad av hav och vind!

Här kan du bekanta dig med det optimala erbjudandet för alla som vill smaka på den gamla goda Kungsbanan och den nya fantastiska Slottsbanan hos Ålands Golfklubb i Kastelholm!

Oavsett du väljer att boka 2- eller 3-dagars paketvarianten får du mycket golfpaket för pengarna.

Ålands Golfklubb med de två 18-hålsbanorna Slottsbanan och Kungsbanan och vår korthålsbana Prinsessan ligger på ett naturskönt område med en havsvik som närmaste granne, dryga 20 minuters körtid från Mariehamn. Banorna har under årens lopp formats av både havet och vinden, två element som är ständigt närvarande på Ålands Golfklubb.

Vår anläggning har byggts upp stegvis sedan byggstarten 1983. Hjärtat i anläggningen är klubbhuset. Här finns vår reception där du som gästspelare anmäler dig. Här finns också fräscha omklädningsrum, duschar och bastu samt en mycket välsorterad golfshop som drivs av vår Head Pro Chris Waldron. I grannhuset finns klubbens uppskattade restaurang som idag drivs av åländske kändiskocken och Robinsonvinnaren Michael Björklund.

Från klubbhuset är det bara några korta steg till både Slottsbanans och Kungsbanans utslagsplatser. Prinsessan hittar du bakom vår drivingrange på en lång drives avstånd från klubbhuset. Stora övningsgreener för puttning och en green där man kan träna både inspel och bunkerslag kan vi också bjuda dig på.

  • Mer information Golf på Ålands alla banor klicka här

Galleri

Researrangör

Ring eller mejla oss så bokar vi det bästa Ålandspaketet åt dig!

Kontaktuppgifter

Telefon: +358 457 526 7087
E-post: henrik@turist-konferens.ax
Hemsida: https://www.turist-konferens.ax/sv/

j