Golfpaket Österlen

Golfpaket Österlen

Golfpaket Österlen

Österlen en del av sydöstra Skåne. Största tätorter är Tomelilla och Simrishamn. Österlen är känd för slätt och skogsmark. Med många fina små kustsamhällen.

Här får du mer information om golf på Österlen och golfklubbar och hotell med golfpaket Österlen. Även övriga boende nära golfbana på Österlen.

Upplev Österlen

Österlens landsbygd, där böljande åkrar med gyllene raps, lummiga ängar och slingrande landsvägar skapar en naturskön omgivning som växlar med årstiderna. På våren sprudlar landskapet till liv med färgglada blommor, medan hösten målar det i varma nyanser, inbjudande till sköna promenader och idylliska cykelturer.

Regionens charmiga byar med sina pittoreska kullerstensgator, korsvirkeshus och livliga torg. Platser som Ystad, med sitt välbevarade medeltida centrum och kullerstensgränder, väcker en känsla av historia och nostalgi. Vandra genom de smala gatorna kantade av hantverksbutiker, mysiga kaféer och konstgallerier och fördjupa dig i den lokala kulturen och gästfriheten.

Ystad
Ystad

Österlen är i grund och botten en plats där tiden tycks stå stilla, som inbjuder besökare att sakta ner, varva ner och återknyta kontakten med naturen, kulturen och sig själva. Missa inte chansen att njuta av en traditionell svensk fika, komplett med nybryggt kaffe och söta bakverk, på ett av Österlens mysiga caféer.

Österlen är en av de mest populära golfdestinationerna i Sverige

Flera golfklubbar erbjuder en unik golfupplevelse. Några av de mest kända golfklubbarna på Österlen inkluderar Österlens Golfklubb, Tomelilla Golfklubb och Lilla Viks Golfklubb.

Österlens Golfklubb är en av de mest populära golfklubbarna på Österlen och har två 18-hålsbanor, Lilla Vik och Djupadal. Båda banorna erbjuder fantastiska golfupplevelser med Lilla Vik som en rolig och lummig parkbana och Djupadal som en skotskt influerad hedlandsbana.

Tomelilla Golfklubb är också en populär golfklubb på Österlen och är känd för sin vackra natur och utmanande layout. Tomelilla Golfklubb är ett populärt golfpaket på Österlen.

Tomelilla Golfklubb på Österlen

Golfklubbar Österlen

Sydöstra Skåne Österlen :
Tomelilla Golfklubb, Österlens Golfklubb – Lilla Vik, Österlens Golfklubb – Djupadal

Golfpaket Österlen

Nedan visas hotell och golfklubbar med golfaket Österlen:

Tomelilla Golfhotell, Hotel Svea

Fler boendealternativ

För dig som ordnar med golfen själv finns ytterligare boendealternativ:

Aurora Bed & Breakfast, Örums Nygård Gårdshotell Spa & Konferens

Sök på karta över Skåne på golfpaket.se klicka här

Galleri

Sök på information