Golfpaket Sand Golf Club

Golfpaket Sand Golf Club

Är du redo för årets golfupplevelse?

Bo bekvämt på golfbanan i någon utav våra 63 bäddar – Du kan välja på att bo i vårt Golfhotell eller Herrgård

I Golfhotellet har vi moderna dubbelrum med balkong och utsikt över 12:ans fantastiska golfhål. Här sover du i bekväma enkelsängar som lätt kan sättas ihop till dubbelsäng. Du kan även bo mysigt i vår Herrgård. På varje våningsplan finns det gemensam dusch och wc och kylskåp om du önskar förvara matvaror eller dylikt. På övervåningen finns det även ett samlingsrum med soffa och fåtöljer. Båda byggnaderna ligger i anknytning med klubbhus, restaurang, första tee och range. Som hotellgäst hos oss har tillgång till klubbhusets faciliteter såsom bastu, gym, loungeavdelning och restaurang.

Vardagserbjudande – 15 % rabatt på ankomst söndag – onsdag

Unna dig vardagslyx – Just nu 15% rabatt. En golfupplevelse utöver det vanliga! Just nu får du 15% rabatt på hela din golfpaketsbokning när du under april, maj och juni månad 2021 ankommer en söndag, måndag, tisdag eller onsdag. Bo mysigt i vår Herrgård eller i vårt moderna Golfhotell med balkong med utsikt över banans signaturhål! Övernattning, frukost, tvårätters middag, en greenfee, fri hyrvagn och banguide samt tillgång till gym och bastu. Pris från 1186 kr/person/dygn i Herrgården och pris från 1441 kr/person/dygn i Golfhotellet.

Erbjudandet gäller endast nya bokningar, kan inte kombineras med andra erbjudanden och kan bokas fram till 18 juni 2021.

Sommarerbjudande 2 juli till 8 augusti

Det blir en fin sommar i år igen. En golfupplevelse utöver det vanliga! Med vårt sommarerbjudande kan ni unna er en extra skön semestertripp. Bo mysigt i vår Herrgård eller i vårt moderna Golfhotell med balkong med utsikt över banans signaturhål! Övernattning, frukost, tvårätters middag, en greenfee, fri hyrvagn och banguide samt tillgång till gym och bastu. Pris från 1595 kr/person/dygn i Herrgården och pris från 1895 kr/person/dygn i Golfhotellet.

Följande ingår i paketet:
-Logi del i dubbelrum eller ställplats
-Tvårätters middag
-Frukost
-En greenfee och fri hyrvagn
-Tillgång till gym och bastu

Pris
1095:- Ställplats
1595:- Herrgård
1895:- Golfhotell
Lägg till en extra greenfee: 550 kr

Priserna gäller oavsett veckodag mellan den 2/7 och 8/8
VÄLKOMNA MED ER BOKNING.

Grupprabatt

Är ni ett större sällskap? Vid minst 13 golfpaketsgäster i sällskapet ger vi hela gruppen 100 kr/person i rabatt per dygn. Rabatten gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Mer information om våra golfpaket klicka här

Mer information och kontaktuppgifter klicka här

Sök på information