Golfpaket Skara konsthotell

Golfpaket Skara konsthotell

Kombinera ditt besök med en härlig upplevelse i Skara

Upplev en historisk vistelse på Skara Konsthotell- en unik destination där konsten står i fokus! Hotellet stoltserar med originalverk av kända konstnärer som Anders Zorn, Carl Larsson och Bruno Liljefors med flera. Upptäck vår alldeles egna konsthall där du kan arrangera konferenser för hela ditt team. Låt er inspireras av den omgivande konsten och skapa en kreativ miljö för era möten och evenemang.

Njut av en smakresa med vällagad mat som tillagas med omsorg och använder sig av lokala råvaror. Varje måltid blir en smakupplevelse som speglar den rika kulturen och traditionerna i trakten.

För dig som vill hålla dig i form erbjuder vi vår träningslokal för konditions- och styrketräning, men även vårt ute gym som ligger i anslutning till hotellet. Njut även av en avkopplande stund i
vår bastu för att varva ned efter träningen eller bara koppla av.

För familjer och vänner finns det roliga och spännande aktiviteter att upptäcka. Utmana varandra på en av Sveriges längsta äventyrsgolfbanor, som ligger i anslutning till hotellet. Det är en underhållande aktivitet som passar alla åldrar och ger er möjlighet att skapa minnen tillsammans. Inget besök på Skara Konsthotell är komplett utan att avnjuta vår egen mjukglass, som serveras med färgglada och lockande toppningar. Det är en perfekt avslutning på en solig
dag eller ett sött avbrott i din konstupplevelse.

Boka din vistelse på Skara Konsthotell och upplev en unik kombination av konst, kultur, avkoppling och underhållning. Vi ser fram emot att välkomna dig till en historisk och minnesvärd vistelse hos oss!

Golfpaket
-Övernattning för 2 personer i dubbelrum
-Greenfee till Lundsbrunn GK
-2 rätters middag
-Frukostbuffé

2850 kr/dubbelrum

Ring oss för att boka: 0511-31 00 00

Mer information och kontaktuppgifter klicka här

Galleri

Sök på information